TOP cele mai cool site-uri de shopping online!

Totul a început odată cu apariția tot mai multor posibilități de a cumpăra online, cu apariția primelor site-uri în domeniu și dorința noastră tot mai mare de a achiziționa cele mai cool accesorii de fashion și produse de frumusețe, mai repede și mai ușor!

Și pentru că de multe ori nu avem timp să ajungem la mall înainte de vreun eveniment important, suntem tentate să ne cumpărăm rochia “magică” cu doar un click!

Așadar, dacă și tu te numeri printre “shopaholicele” care iubesc cumpărăturile online, noi am făcut un TOP al celor mai cool site-uri de shopping online!

Gearbest

www.gearbest.com

Dacă îți doreai un loc de unde să îți faci toate cumpărăturile cu ușurință, de la accesorii de fashion, la produse cosmetice, accesorii de tehnologie sau orice alt obiect de care ai nevoie în viața de zi cu zi, Gearbest este locul perfect pentru tine! La numai un click distanță vei găsi outfit-ul perfect, produsele tale preferate de îngrijire sau cadoul perfect pentru iubitul tău!

Nordstrom

www.shop.nordstrom.com

Nu numai că are una dintre cele mai mari ramuri de shopping de fashion online, dar este și printre primele site-uri de genul acesta care oferă livrarea gratuit. Plin de produse ale designerilor cunoscuți, acest magazin online îți va oferi, cu siguranță, o mulțime de opțiuni în ceea ce privește moda!

My Cents of Style

www.mycentsofstyle.com

Atunci când Courtney și Brennan au decis să deschidă un magazin online de bijuterii, au avut în minte două principii: să nu mai fie nevoie să petreci trei ore în fața oglinzii ca să arăți bine și să te simți bine în pielea ta mereu! Shop-ul lor online oferă accesorii de ultimă modă, pantofi, eșarfe, dar și obiecte de decorațiuni interioare și este accesat, în general, de tinere “fashioniste”!

Ella Moss

www.ellamoss.com

Dacă ești în căutarea unui stil de vară, feminin, sofisticat, dar puțin vintage, acesta este magazinul perfect pentru tine. Ella Moss oferă colecții de haine pentru toate vârstele, cu prețuri accesibile și livrare gratuită!

Choies

www.choies.com

Cinci cuvinte pe care orice cumpărător online vrea să le audă: “livrare gratuită în întreaga lume”! Acest store își construiește “comunitatea” în special din bloggeri de fashion, lucru care este posibil datorită faptului că livrează în absolut orice țară, de la Hawaii, la România. Ce este și mai cool? Poți să te îmbraci oricum îți imaginezi, fără să îți cheltui bugetul pe întreaga lună!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.