Cele mai cool evenimente din București în week-end-ul 3-5 martie

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 3-5 martie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

Logan

În viitorul apropiat, oboseala îl va opri pe Logan să îl îngrijească pe Profesorul X, grav bolnav și aflat într-o ascunzătoare aflată la granița mexicană. Dar încercările lui Logan de a se ascunde de lume și de urmările faptelor sale iau sfârșit o data cu apariția unui tânăr mutant ghidat de forțele întunecate.

Ana, mon amour

Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat. Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, forţându-se până la limită în încercarea de a o salva.

Ballerina

Filmul prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor

Piese de teatru

Muzicanții din Bremen, Club The Hub

„Muzicanții din Bremen” prezintă povestea unui măgar leneș și plictisit, a unei pisici care doarme toată ziua și visează la șoareci, a unui cocoș care nu se trezește dimineața ca să anunțe răsăritul soarelui și a unui câine fricos. Piesa de teatru are loc pe 5 martie, începând cu ora 12:00.

Valsul Hazardului, Teatrul Coquette

Un spectacol ca o spumă de șampanie. Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Piesa de teatru are loc pe 4 martie, începând cu ora 19:30.

Concerte

Tribute to Red Hot Chili Peppers, Stuf Vama Veche

RHCP live în STUF VAMA VECHE sună un pic incredibil, nu? Ar putea fi, dar n-o să te mai gândești la asta când o să-i asculți pe băieții de la RoHCP – una dintre cele mai tari trupe tribut din România. Concertul are loc vineri, începând cu ora 22:00.

Funk Rock Hotel, Arenele Romane

Șuie Paparude, Macanache & The Putreds, Cred că sunt extraterestru și Tourette Roulette concertează sâmbătă, începând cu ora 19:00, la Arenele Romane în cort încălzit.

Petreceri

Step into the RAVE!, Hybrid

Get your rave shoes on! Sâmbăta aceasta, începând cu ora 22:00, DJ Dalek, MNDFK, Morph și Soma te așteaptă cu hardcore, hardstyle, DNB, dubstep, neurofunk, darkstep, psytrance și frenchcore. Intrarea este gratuită.

Ecstatic Dance Spring Rebirth, Good Mood Dance Studio

O experiență unică a dansului, muzicii și comunității. Mișcă-te în felul tău! Găsește-te pe tine dansând și conectează-te cu ceilalți dincolo de cuvinte. Evenimentul are loc vineri, între orele 18:00 și 22:00.

Spectacole

Stuck in the Middle, Recul

Un spectacol de improvizație în care un singur om este provocat la maxim de colegii săi să scoată la iveală personaje si scene diferite fara nici o secundă de răgaz. Spectacolul are loc vineri, începând cu ora 19:55.

Târguri

Materia – târg de design în piele, Grand Hotel Du Boulevard

MATERIA , primul târg de design în piele din România, revine – la Grand Hotel du Boulevard, pe 4 și 5 martie. Vei putea cunoaște designeri din toată țara, branduri în devenire, creatori, makeri, printre care Alexandra Abraham, Ancolette, Anna Fellini, Atelier 437, Siameza Atelier, Atribut, DaDa, Bogdan Deliu, Edita Lupea, Fandacsia, Giuka, Lady Magpie, Laura Olaru, Le DOT, Lemnia, Letiția Pintilie, Lia, Lucienne, Luwa, Lyria , Millisimo, DBOL – Design by Oana Lupaș, DST Leather, Otilia Flonta, Rena, Roncea Sebastian Design, Simina Filat, Snob., Verogia, Wild Inga, YVY, Zuriell. Târgul are loc între orele 11:00 și 20:00.

Bounty Fair, Casa Universitarilor

La Bounty Fair, ediția de Ziua Femeii, vei găsi tȃrg care reuneşte 60 de artişti romȃni cu mii de creații lucrate manual, cu design propriu, care serbează sărbătoarea de 8 martie, ziua femeii! Târgul are loc pe 4 și 5 martie, între orele 10:00 și 19:00.

Detox + Market 7, A3

Detox+ Market 7 va avea loc pe 4 martie 2017, între orele 11 – 19, la A3 (Str. Mendeleev 29) pentru a te înnoi cu creații vintage și chic ale designerilor români, piese cu povești ale unor femei obișnuite, dar fabuloase, lucrări de artă vizuală și juice-uri raw care îți vor pune energia în mișcare pe tot parcursul zilei.

alte evenimente

Spring Yoga Festival, Palatul Universul

Pe 4-5 martie va avea loc prima ediție a Spring Yoga Festival, primul festival care sărbătorește primăvara și noile începuturi printr-un program de două zile de clase și conferințe de yoga cu unii dintre cei mai buni douăzeci și trei instructori din București și din țară.

Workshop Devino un lider, Universitatea din București

Cum ar fi ca oamenii pe care îi conduci să fie implicați și să livreze rezultate la timp? Cum ar fi ca echipa ta să lucreze armonios la obiectivele voastre?Vrei relații geniale cu oamenii din jurul tău? DEVINO UN LIDER. Învață cum pe 4 martie, între orele 15:00 și 18:00.

Tu ce planuri ai pentru acest week-end?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *