Cele mai bune motive pentru a merge la fitness de grup

Îți place să mergi la fitness, dar încă nu te-ai dus la ore de grup? Iată câteva motive care te vor convinge să o faci chiar acum!

Nu e nicio problemă dacă faci sport singură, însă atunci când ești alături de un grup te bucuri de anumite avantaje. Află care sunt acestea:

Cel mai important beneficiu pe care ți-l aduce fitness-ul în grup este motivația. Multe dintre noi vrem să facem sport, ne apucăm de asta, dar „uităm” să mergem la sală atât de des precum am vrea sau nu stăm suficient timp acolo. Când lucrezi alături de un grup, o vei face mai cu spor, pentru a lucra la fel de bine sau chiar mai bine decât ceilalți.

Citește și: Cum îți alegi forma de mișcare potrivită 

Apoi, nu sunt foarte multe persoane, în special începători, care se descurcă excelent fără îndrumare. În cadrul orelor de fitness de grup vei primi această îndrumare de la un instructor. Acesta te va corecta dacă nu faci ceva corect și îți va oferi și mai multă motivație.

De asemenea, de multe ori fitness-ul de grup este mai eficient. Sportul aduce mereu beneficii, dar, atunci când programul este gândit bine, sunt solicitate mai multe grupe musculare, iar rezultatul este diferit.

Să nu uităm de muzică! Cu siguranță și tu asculți muzică în timp ce faci sport, dar uneori îți pierzi ritmul din cauza unei piese care nu ar fi trebuit să intre în playlist. Muzica de la orele de fitness de grup este aleasă cu grijă și te va ajuta să îți păstrezi ritmul.

Citește și: 4 semne că instructorul de fitness nu e eficient 

Nu în ultimul rând, fitness-ul de grup este o ocazie ideală de cunoaște oameni noi – și știm cu toții cât de greu este să îți faci prieteni noi ca adult. În plus, în felul acesta nu te vei simți obligată să faci sport, ci vei vedea mersul la sală ca pe o ocazie de a-ți revedea amicii.

Tu ai mers vreodată la fitness de grup? Cum ți s-a părut?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.