Cel mult 50 lei – Produse pentru buze

Răsfață-ți buzele cu cele mai fine texturi, cele mai prețioase ingrediente și cele mai hot culori. Merită din plin! Și nu costă mai mult de 50 de lei…

So sweeeeeet!
Pentru extra-strălucire, dar și super-hidratare, alege unul din gloss-urile cu fructe @ The Body Shop (în imagine cu mango), 27 lei.
Produse pentru buze

Hidratate și protejate
Uscarea buzelor se poate combate nu numai prin hidratare, ci și prin protecție solară, indiferent de sezon: e.l.f Conditioning lip balm (SPF 15), Nice&natural, 22 lei.
produse pentru buze
Electri-lips
Toamna asta se poartă rujuri închise; pentru un super-look, aplică ruj mov și apoi un gloss asortat precum Flormar Gloss Long wearing (419), 22 lei.
produse pentru buze
Aplicare rapidă
Rujul se aplică cel mai bine cu o pensulă, sau, dacă preferi o formulă lichidă, precum Essence Liquid lipstick, 14,2 lei, cu aplicatorul din dotare.

liquid lipstick 06
liquid lipstick 06
Proba de rezistență
Glossul nu e tocmai campion la rezistență… Sau e? Încearcă noile creații Rimmel London Oh my gloss, 24 lei, ce rămân pe buze până la 6 ore.
produse pentru buze
Strălucire de vinil
Gloss-urile Mega Gloss Infaillible, 47 lei, de la L’Oreal Paris, în nuanțe gurmande, îți îmbracă buzele într-un luciu orbitor.
504
Înaltă precizie
Pentru a contura fidel buzele, procură-ți neapărat o cariocă precum Avon Ultra Colour lip tint pen, 21,99 lei; fă conturul și umple-l de culoare.
Avon 21,99 lei
Masca de buze
Exfoliază-ți buzele timp de 30 de secunde cu un amestec de zahăr și ulei de măsline, clătește-te și apoi aplică din belșug un balsam cremos precum EOS Lip balm, 30 lei, peste noapte.
produse pentru buze
Ruj de sărutat
Bărbaților le plac buzele în culori focoase, dar detestă urmele de ruj; folosește un ruj rezistent la transfer precum Astor Perfect Stay, 40 lei.
produse pentru buze
Trendy & safe
Balsamul de buze trebuie să facă parte din trusa ta de machiaj, putând ânlocui cu succes rujul, fie el roşu seducător, roz baby doll sau nude atrăgător, nuanțe disponibile în noua gamă Nivea Care&Colour, 11, 83 lei, cu Panthenol.
produse pentru buzeEtichete: ruj
Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise