Cel mai mare secret de familie pe care l-am aflat ca adult

Fiecare familie are secretele sale, iar în cele mai multe cazuri copiii nu le află niciodată. Câteva persoane, însă, le află întâmplător când sunt adulți, iar multe dintre ele sunt cel puțin șocante.

„Singurul motiv pentru care familia mea s-a mutat în California este că tatăl meu a vrut să își urmeze amanta aici. Nimeni nu a știut de existența ei până când tatăl meu a decedat.”

„Am aflat că tatăl meu mai are doi copii cu o altă femeie. Ei au vreo 20 de ani, iar părinții mei sunt căsătoriți de peste 35.”

„Unchiul meu s-a enervat odată pe tatăl meu, așa că i-a găurit toate prezervativele. În acea perioadă, avea deja o relație cu mama mea și cam pe atunci am fost eu concepută. Am aflat asta pentru că unchiul meu mi-a spus când se îmbătase.”

Citește și: Cel mai șocant secret pe care îl ascund față de partenerul meu 

„Tatăl meu a fost în armată pentru că părinții lui aflasera că are o problemă cu cocaina și l-au dat afară din casă.”

„Întotdeauna am crezut că părinții mei au divorțat de comun acord, dar fapt tatăl meu avea o aventură cu soția unui coleg de muncă.”

„Bunicul meu și-a plătit facultatea făcând bani din lupte ilegale.”

„Tatălui meu îi lipsesc două degete și mereu am crezut că avusese un accident înainte ca eu să mă nasc. Aparent și le-a tăiat singur pentru a primi bani în urma unei asigurări.”

„După ce abia mă născusem, tata avea o aventură cu o femeie. O lăsase gravidă, dar nu știu dacă ea a păstrat sau nu copilul. E posibil să am un frate (sau soră) vitreg pe care nu l-am cunoscut niciodată.”

„Când eram mică, tata o înșela pe mama. Tipa era dusă cu capul și încerca să ne facă vrăji mie și mamei.”

Citește și: Minciunile albe – minciuni permise 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.