Ce trebuie să conțină geanta ta de plajă

Te pregătești pentru o zi de plajă? Asigură-te că ai tot ce-ți trebuie în geantă, ca să te bucuri la maximum de orele petrecute pe nisip sau printre valuri.

Sunt câteva lucruri esențiale pe care, dacă nu le ai în geanta de plajă atunci când ieși pe ușă, n-o să te bucuri complet de timpul petrecut la soare. De aceea, ți-am pregătit o listă de 8 lucruri pe care trebuie să le iei cu tine de fiecare dată când pleci fie în vacanță, fie la piscina din oraș. 1. Snack-uri sănătoase

După atâta hârjoneală prin apă și pe plajă, cu fetele sau iubitul, foamea va începe să-ți dea târcoale. Ca să nu dai iama în tonetele care vând junk food, ia cu tine gustări sănătoase, din ingrediente naturale, care-ți calmează foamea și te scapă de poftele nedorite.

De exemplu, o punguliță cu mix de alune crude și fructe uscate sau câteva batoane cu cereale te vor sătura și-ți vor da energia de care ai nevoie pentru a înota toată ziua.

2. Ochelari de soare cu protecție UVA

Nu-ți lua la plajă cea mai cool pereche de ochelari de soare pe care o deții. Aici ai nevoie mai mult de funcționalitate și mai puțin de estetică.

Alege o pereche de ochelari de soare care să-ți protejeze bine ochii și pe care să-i poți trânti pe nisip sau pe care să-i poți uda cu apă fără să te întrebi dacă-i vei strica.

3. Pălărie cu boruri largi

Chiar dacă te dai cu cremă cu SPF pe față, tenul tău are nevoie de protecție extra, de aia pălăria este esențială atunci când petreci mai multă vreme la plajă, mai ales dacă nu stai foarte mult timp sub umbrelă.

Așa eviți să te trezești cu nasul roșu la sfârșitul zilei.

4. Spray pentru păr cu protecție solară

Și părul tău are nevoie de protecție împotriva razelor puternice ale soarelui, așa că asigură-te că ai la tine un spray cu SPF, pe care să-l aplici din jumătate în jumătate de oră.

5. Balsam de buze

Apa sărată, briza mării, soarele arzător, toate complotează pentru a-ți crăpa buzele, așa că e bine să fii pregătită. Ia cu tine un balsam intens hidratant și ține-l aproape. Ai nevoie de el mai ales dacă-ți petreci majoritatea timpul sorbind din cocktailuri – umezindu-ți prea des buzele le usuci și mai tare.

6. Prosop de plajă

Alege unul mare, pe care să te poți întinde așa cum îți dorești (și pe care, eventual, să poți primi un tip drăguț care se oferă să te dea cu cremă pe spate).

7. Papuci comozi

Papucii de plajă sunt esențiali pentru confortul tău, mai ales că nisipul tinde să se încingă foarte tare și nu poți merge prea mult timp desculță. Alege unii comozi, simpli și colorați, care-ți complimentează subtil costumul de baie.

8. Loțiune cu SPF

Ia-ți una cu protecție mare, una cu protecție medie și un ulei care-ți intensifică bronzul și folosește-le în funcție de temperatura de afară.

 

Citește și: Ce SPF trebuie să aibă crema ta de protecție solară? 

Citește și: Îngrijirea părului în sezonul cald

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise