Ce spune despre tine pozitia in care dormi

By  | 

Astfel, cercetatorii au creat patru categorii de grupuri: cei care dorm in pozitia fetus, cei care dorm in pozitie verticala, cei care dorm pe o parte, cu mainile intinse in fata si cei care dorm pe burta, cu mainile de-o parte si alta a corpului.

Expertul Robert Phipss a explicat ca cei care prefera pozitia fetus, cu genunchii la piept si capul lasat putin pe spate, incearca sa caute o zona de confort, potrivit dailymail.co.uk.

Cei din aceasta categorie sunt oameni onesti si ordonati, insa isi fac prea multe griji in mod inutil.

A doua cea mai comuna pozitie de somn e cea verticala, cu mainile pe langa corp. Cei care dorm astfel sunt incapatanati, distanti fata de cealalte persoane si le place sa faca pe sefii. Contrar parerii generale, potrivit careia aceasta pozitie este ideala in timpul somnului, Phipps spune ca cei care dorm astfel se pot trezi intepeniti.

Specialistii spun ca persoanele care dorm in pozitie verticala trebuie sa isi relaxeze muschii, astfel ca se vor trezi mai putin rigizi.

Expertii in limbajul corpului spun ca cei care dorm pe o parte, cu mainile intinse in fata, par ca vor sa infrunte experiente noi sau vor sa fuga de urmaritori. Persoanele care dorm in aceasta pozitie sunt mereu dispuse sa accepte noi provocari, insa exista riscul sa-si consume energia pe evenimente care sa nu ii implineasca.

Dormitul pe burta este una dintre cele mai inconfortabile pozitii. Aceasta poate sa sugereze lipsa controlului in viata de zi cu zi si nevoia de a se agata de "ceva". Robert Phipps precizeaza ca persoanele care dorm in aceasta pozitie se trezesc speriate de sarcinile pe care le au de indeplinit in timpul zilei.

  • CITESTE SI: Trucajul care face valuri pe internet. Cea mai tare cascadorie cu un Boeing 747.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *