Ce spune cafeaua ta preferata despre tine

Dacă eşti o iubitoare de cafea, probabil ai încercat multe opţiuni până ai ajuns la tipul tău preferat. Însă cafeaua nu doar că îţi oferă energia necesară, ci alegerea sa indică şi ce fel de personalitate ai.

Iată cele mai comune tipuri de cafea şi ce spune fiecare despre tine:

Espresso: Eşti o persoană prietenoasă şi care se adaptează uşor. De asemenea, chiar îţi place gustul cafelei, un lucru rar întâlnit în zilele noastre.

Espresso dublu: Eşti o persoană practică şi care munceşte mult. Deja ştii că un singur espresso nu mai are efect asupra ta… sau ai petrecut prea mult aseară.

Espresso triplu: Eşti entuziastă, dar… cam obsedată. Cel mai probabil ai început să fii dependentă de cafea şi nu ai mai dormit de câteva luni.

Mocha: Eşti creativă şi distractivă. Nu îţi place gustul cafelei, însă ai nevoie de energia pe care ţi-o oferă, deci improvizezi.

Latte: Reflectezi des, dar eşti foarte indecisă. Când trebuie să faci o decizie, alegi opţiunea cea mai sigură.

Cappuccino: Eşti o persoană caldă, dar de multe ori uitucă. De obicei prietenii trebuie să îţi aducă aminte să ştergi spuma care îţi rămâne pe buză.

Macchiato: Eşti o fire tradiţională şi rezervată, dar cel mai mult urăşti mustaţa de lapte.

Cafea cu gheaţă: Eşti optimistă şi hotărâtă. Nu laşi anotimpurile să dicteze ce cafea ar trebui să bei sau cum să îţi trăieşti viaţa. În plus, îţi plac paiele.

Frappuccino: Eşti mereu veselă şi energică. Deşi spui că îţi place cafeaua, de fapt doar adoooori îngheţata.

Cafea la pachet: Eşti serioasă şi concentrată pe ce ai de făcut. Nu îţi pierzi vremea în cafenele savurând cafeaua, ci o bei doar pentru a avea energie.

Expresso: Eşti o persoană enervantă care, fie conştient, fie inconştient, nu ştie cum să propunţe numele banal al unei cafele.

Tu ce cafea preferi?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.