Ce spun visele despre viata ta amoroasa

Cel putin asa sustine experta in interpretarea viselor, Gillian Holloway, dupa ce a analizat peste 30.000 de astfel de situatii. Afla mai jos care sunt cele mai comune tipuri de reverii si ce relevanta au acestea in relatiile de cuplu:

Visele despre vindecarea unei rani sau constructia unei cladiri apar atunci cand tocmai te-ai implicat intr-o relatie care se preconizeaza a fi una de bun augur si care iti va aduce numai lucruri bune.Daca visezi despre foste relatii (dovedite a fi un esec), inseamna ca actuala relatie nu e una tocmai reusita.

Cand starea pe care o ai in timpul somnului este una de satisfactie si implinire, inseamna ca partenerul de cuplu este intr-adevar sufletul pereche pe care il asteptai si in curand va veti uni destinele pentru totdeauna. Poti visa, de exemplu, ca achizitionezi o ferma cu un pamant roditor, care iti aduce un profit neasteptat.

Visele erotice scot mai degraba la suprafata fantezii sexuale ascunse decat sa iti transmita semnale ca actuala ta pereche este cea mai nimerita. Atractia fizica nu inseamna totul.

Singuratatea iti poate genera in somn imagini ale unor cupluri fericite din cercul tau de prieteni sau chiar din lumea mondena. Acest lucru iti semnalizeaza ca esti pregatita sa te implici intr-o noua relatie.

Daca in vis iti apar persoane de sex opus in ipostaze neobisnuite, nu insemana ca nutresti sentimente fata de ele. Un coleg de la locul de munca spre exemplu poate semnifica un posibil parteneriat, insa nu atat de natura amoroasa, cat profesional, intelectual sau pur si simplu de prietenie.

Unul din cele mai frecvente vise este acela in care zbori. Este un semn bun pentru ca acesta este efectul unor partide reusite de sex din ultima vreme.

Cand visezi ca partenerul te insala inseamna doar ca este o perioada in care el este dedicat mai mult muncii sale, primeste o promovare sau pur si simplu este preocupat de cariera sa.

Nu uita insa, cel mai bine este sa fiti deschisi si sa discutati despre visele voastre impreuna, oricat de bizare sunt acestea. Doar asa va veti descoperi reciproc si veti putea afla ce gandeste celalalt la nivel inconstient.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.