Ce se intampla in corpul tau atunci cand razi

By  | 

 

Rasul este folosit ca forma de terapie deoarece detensioneaza corpul, elimina anxietatea si stresul, amelioreaza durerea si chiar imbunatateste sistemul imunitar.

Cu siguranta ca aceasta forma de tratare a bolilor iti surade, asa ca iti vom prezenta mai multe informatii despre terapia prin ras si ce se intampla cu corpul tau atunci cand este "zguduit" de hohote de ras!

Citeşte şi Ce nu ştiai despre râs. Câte calorii arzi atunci când râzi 

Terapia prin ras, o metoda de vindecare pe placul oricui

Poate ai vazut in filme sau ai auzit faptul ca, in anumite tari straine, in special in America, clovnii sunt angajati pentru a vizita pacientii din spitale. Daca pana acum ti s-a parut un gest caraghios sau destinat 

doar celor mici, afla ca acest obicei nu este intamplator, ci se leaga strans de terapia prin ras.

Pentru ca oamenii au inteles de curand cat de important este sa ne amuzam, au aparut inclusiv "antrenori" in acest sens, care incearca sa ii faca pe ceilalti sa rada, pentru a scoate la iveala tot ce e mai bun din ei sau pentru a le grabi insanatosirea. Desigur, acest tratament placut nu poate inlocui cu totul vechea aspirina sau orice alta medicatie, insa poate contribui la o vindecare mai rapida.

Citeşte şi De ce este bine să zâmbeşti: Atenţie, însă, la crizele de râs care pot dăuna sănătăţii

Nu este numai o speranta desarta oferita celor aflati in durere. Rasul chiar poate fi sanatos, iar acest fapt este sustinut de numeroase studii.

Mai multe beneficii ale râsului pe RomâniaTV.net

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *