Ce sa arunci din frigider pentru a slabi

A venit vara şi nu prea-ţi pare bine că ȋn curând va trebui să te afişezi ȋn costum de baie pe plajă? Atunci este timpul pentru o operaţiune de “detoxifiere” a frigiderului şi dulapului din bucătărie. Noi ȋţi spunem ce arunci, ce păstrezi şi ce să cumperi.

Deschide uşa frigiderului şi pe cea a dulapului, ia coşul de gunoi, pe locuri, start pentru o vară mai sănătoasă şi cu super instantanee de pe plajă.Renunţă la mâncarea coangelată
Scoate din congelator şi aruncă fără remuşcări pizza congelată care nu este doar o bombă de calorii, ci din păcate nu-ţi hrăneşte corpul cu nimic, doar rotunjeşte şoldurile, determină o teribilă retenţie de apă şi acea explozie de coşuri şi iritaţii care nu ştii de unde au apărut.

Dar nu numai de pizza semipreparată este bine să uiţi, ci şi de plăcintele congelate sau mâncarea semi-preparată şi congelată – este mai bine să le cumperi proaspete sau să le găteşti chiar tu. Şi nu uita de ȋngheţata full-fat – ȋngraşă rău şi vei mânca mai multă dacă o vei avea ȋn cantităţi mari ȋn frigider.

Cumpără-ţi ori una diet ori ȋn cantitate mică, doar atunci când ai poftă.

Renunţă la produse de patiserie albe şi conserve
Aruncă sau fă cadou toate produsele din făină albă şi cumpără doar pe cele din făină integrală – vei avea o piele mai curată datorită fibrelor şi vei avea o senzaţie de saţietate ȋndelungată.

De ce ai mai cumpăra mazăre sau spanac la borcan de vreme ce este vară şi ai la ȋndemână tot felul de legume şi fructe proaspete şi delicioase?! Plus că poţi fi sigură că toate conservele abundă de chimicale care să le menţină gustoase cât mai mult timp.

Ce să cumperi
Du-te acum la supermarket şi cumpără-ţi iaurt grecesc, cel mai gustos şi nutritiv iaurt de pe piaţă, carne cu multe proteine dar puţine calorii precum curcanul sau peştele, brânză cu mai puţină grăsime, cereale integrale pentru mic dejunuri care să te ţină full o zi ȋntreagă şi lapte integral, nu low fat, pentru că este cu mult mai sănătos.

2 trucuri pentru slabire rapida

Cyclingul, perfect pentru slabire masiva

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise