Ce rautati se spun depre Jamie Dornan in rolul lui Christian Grey

Dacă nu ai trăit sub o piatră bine izolată fără conexiune la internet, cu siguranţă au auzit că „50 Shade of Grey” nu a primit pream multe aprecieri din partea criticilor. Unele persoane au avut câte ceva de spus despre cum Dakota Johnson îşi muscă neîncetat buza, dar accentul s-a pus pe săratul Jamie Dornan care a fost numit oricum, începând de la „faţă-de-Hobbit” (inutil! şi fals!) la „un tânăr Colin Firth pe tranchilizante”. 

Iată care sunt cele mai grave dintre răutăţile care s-au spus legat de interpretarea lui Jamie Dornan:



„Dakota Johnson o joacă pe virgina Anastasia Steele, o studentă inocentă trimisă să ia interviu unui om de afaceri cu faţă de hobbit, care o atrage în peştera lui de sex.” (The Guardian)

„Dornan, care ar trebui să fie dominant, nu ar putea să fie mai maleabil; pare să îşi ceară scuze pentru fetish-ul lui.” (Cinema Dope)

„Jamie Dornan nu şi-a făcut nicio favoare jucând rolul domnului Grey. Poate că nu ştiu ce e romantismul în ziua de azi, dar după întâlnirea cu Ana, tipul acesta are şarmul şi magnetismul unor fulgi de ovăz.” (The Diva Review)

„Fie că temător sau plin de ruşine, Dornan pare că nu are habar ce rol joacă.” (Rolling Stone)

„Prestaţia Dakotei Johnson este senzaţională, având în vedere că trebuie să joace alături de un bloc de piatră. E genul de situaţie unde îl feliciţi pe tip doar pentru că a reuşit să nu strice ceva din recuzită în timpul filmărilor." (Deadspin)

„Dornan este la fel de şarmant ca o hologramă.” (Christian Science Monitor)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.