Ce pui în bagajul pentru sală

Cu siguranță abia aștepți să-ți etalezi trupul pe plajă, la vară… dar nu fără puțin antrenament. Fă-ți bagajul pentru sală fără să „intri” în bugetul pentru vacanța te de vis!

 

Mici corecturi

Machiaj la sală? Motiv de bârfă. Apelează la un fond de ten corector pentru a-ți  uniformiza nuanța tenului: Miss Sporty Mission Correction, 19,5 lei.

bagajul de sala

Dușul  de după

Folosește un gel de duș energizant după efortul depus, ca să-ți începi ziua în forță; încearcă Adidas Get Ready Women shower gel, 42 lei (împreună cu parfumul Adidas Get Ready).

bagajul pentru sală

Refresh

Efortul înseamnă scalp umed; reglează problema folosind un șampon uscat precum Batiste Dry Shampoo, 30 lei.

bagajul pentru sală

Piele nouă

După un antrenament intens, pielea uscată poate fi lesne îndepărtată; încearcă scrub-ul pe bază de ulei și zahăr de la Douglas Home Spa, 45 lei, pentru ca pielea să fie hrănită în timpul exfolierii.

Douglas_Home_Spa-Harmony_of_Ayurveda-Almond_Oil_Indian_Mango_Oil

Girlie hair

Ești tentată să-ți strîngi părul cât mai tare, ca să nu te deranjeze, însă firul de păr devine casant. Folosește elastice delicate precum cele de la Nabaiji, 7 lei, disponibile la Decathlon.

bagajul pentru sală

Fără urme

Folosește o mascara rezistentă la apă atunci când te pregătești pentru sală, ca să nu ai surprize. Nouă ne place Essence Lash-mania false lash mascara WP, 18,6 lei.

bagajul pentru sală

Hidratare intensă

Efortul intens înseamnă pierdere hidrică masivă; compensează bând apă și hrănindu-ți bine tenul cu o cremă precum L’Oreal Paris Nutri-Gold, 43 lei.

bagajul pentru sală

Picioare ușoare

Exercițiile cardio și alergarea pe bandă te-au lăsat lată și nu-ți mai simți picioarele; tratează-le cu un spray răcoritor precum Pepermint Cooling foot spray, 32 lei, de la The Body Shop.

PeppermintFootSpray_32 lei

Mâinile în aer

Securizează-ți subțiorile folosind un anti-perspirant performant precum Garnier Mineral Action % protection, 14 lei, care nu pătează hainele.

bagajul pentru sală

Instant refresh

Apa termală nu trebuie să-ți lipsească din bagajul pentru sală, e o metodă nu doar benefică pentru ten, ci și de folos când simți că obosești. Jonzac Eau thermale, 38 lei.

spray

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.