Ce pui în bagajul pentru sală

By  | 

Cu siguranță abia aștepți să-ți etalezi trupul pe plajă, la vară… dar nu fără puțin antrenament. Fă-ți bagajul pentru sală fără să „intri” în bugetul pentru vacanța te de vis!

 

Mici corecturi

Machiaj la sală? Motiv de bârfă. Apelează la un fond de ten corector pentru a-ți  uniformiza nuanța tenului: Miss Sporty Mission Correction, 19,5 lei.

bagajul de sala

Dușul  de după

Folosește un gel de duș energizant după efortul depus, ca să-ți începi ziua în forță; încearcă Adidas Get Ready Women shower gel, 42 lei (împreună cu parfumul Adidas Get Ready).

bagajul pentru sală

Refresh

Efortul înseamnă scalp umed; reglează problema folosind un șampon uscat precum Batiste Dry Shampoo, 30 lei.

bagajul pentru sală

Piele nouă

După un antrenament intens, pielea uscată poate fi lesne îndepărtată; încearcă scrub-ul pe bază de ulei și zahăr de la Douglas Home Spa, 45 lei, pentru ca pielea să fie hrănită în timpul exfolierii.

Douglas_Home_Spa-Harmony_of_Ayurveda-Almond_Oil_Indian_Mango_Oil

Girlie hair

Ești tentată să-ți strîngi părul cât mai tare, ca să nu te deranjeze, însă firul de păr devine casant. Folosește elastice delicate precum cele de la Nabaiji, 7 lei, disponibile la Decathlon.

bagajul pentru sală

Fără urme

Folosește o mascara rezistentă la apă atunci când te pregătești pentru sală, ca să nu ai surprize. Nouă ne place Essence Lash-mania false lash mascara WP, 18,6 lei.

bagajul pentru sală

Hidratare intensă

Efortul intens înseamnă pierdere hidrică masivă; compensează bând apă și hrănindu-ți bine tenul cu o cremă precum L’Oreal Paris Nutri-Gold, 43 lei.

bagajul pentru sală

Picioare ușoare

Exercițiile cardio și alergarea pe bandă te-au lăsat lată și nu-ți mai simți picioarele; tratează-le cu un spray răcoritor precum Pepermint Cooling foot spray, 32 lei, de la The Body Shop.

PeppermintFootSpray_32 lei

Mâinile în aer

Securizează-ți subțiorile folosind un anti-perspirant performant precum Garnier Mineral Action % protection, 14 lei, care nu pătează hainele.

bagajul pentru sală

Instant refresh

Apa termală nu trebuie să-ți lipsească din bagajul pentru sală, e o metodă nu doar benefică pentru ten, ci și de folos când simți că obosești. Jonzac Eau thermale, 38 lei.

spray

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *