Ce probleme indica aparitia cosurilor

By  | 

Aşadar, nu doar măsurile externe, respectiv cele pe care ţi le recomandăm în continuare, rezolvă problemă, ci este necesară o programare la medic…

Frunte

Semnal specific… vezicii biliare 

Măsuri externe. Două dintre motivele ”tehnice” cauzatoare de coşuri pe frunte (sau care le pot întreţine) sunt bretonul şi reziduurile de produse de curăţare. Caută să-ţi eliberezi fruntea, mai ales dacă obişnuieşti să-ţi coafezi bretonul cu produse de styling, şi clăteşte bine (preferabil sub duş) spuma sau loţiunea de spălare de pe toată suprafaţa pielii.

Nas

Semnal specific…  inimii

Masuri externe. Fiind o zonă predispusă la coşuri, din cauza multitudinii de pori şi producţiei de sebum, nasul are nevoie de o atenţie sporită. Asigură-te întotdeauna că nu exagerezi curăţând nasul cu produse abrazive, că porii sunt închişi după fiecare tratament facial, înainte de a aplica o cremă hidratantă non-comedogenă. Ţi-ar fi util şi un produs pentru micşorarea şi sigilarea porilor! 

Obraji

Semnale specifice… Stângul corespunde plămânilor, iar dreptul ficatului

Coşurile apărute pe obraji pot fi o consecinţă a machiajului cu produse necorespunzătoare, a demachierii incomplete sau… amânate pe-a doua zi, dar şi a folosirii telefonului mobil, cu ajutorul căruia transferi pe faţă toate bacteriile acumulate de prin geantă, buzunare şi alte locuri în care îţi ţii smartphone-ul.  Deci nu sări peste curăţarea zilnică a feţei şi ai grijă ce anume îţi atinge pielea!

Bărbie

Semnal specific… sistemului digestiv sau aparatului reproducător

Şi aici, coşurile pot apărea din cauza îndepărtării defectuoase a produselor pentru curăţarea feţei, dacă obişnuieşti să te demachiezi în faţa oglinzii; şterge conturul feţei, de jur împrejur, cu o dischetă umezită. 

 

Comments

comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *