Ce nu stiai despre… comoara lui

By  | 

Da, la penisul iubitului tău ne referim! Iată ce informații e musai să știi despre cea mai de preț comoară a lui (de data asta, nu e vorba de tine).

Manevrează-l cu grijă

Dacă în timpul penetrării penisul iese accidental din vagin, iar tu te lași pe el cu osul pubian – numit corp cavernos – acesta se poate rupe. Se va auzi un zgomot puternic, iar la scurt timp, penisul se va umfla și se va învineți. E un accident rar, iar studiile arată că e mai posibil să se întâmple când tu stai deasupra și când o faceți într-un loc în afara patului – cum ar fi în mașină sau în lift, pentru că atunci există riscul să te miști imprevizibil și tipul să-și… rateze „ținta“.

Pozitii de sex in functie de marimea penisului

Numărul mediu de erecții pe care un bărbat le are într-o zi = 11

Mărimea TA contează?

Cititoarele ne scriu îngrijorate că vaginul lor nu e suficient de strâmt pentru penisurile partenerilor lor. Fetelor, chiar nu aveți de ce să vă temeți! Iată date sigure că e puțin probabil ca un tip să te simtă… largă.

Diametrul mediu al unui penis erect = 3,75 cm

Diametrul mediu al vaginului = 2,5 cm

”Penisul lui e curbat. E normal?”

Ce noroc pe tipul tău…

COSMO ți-a făcut o selecție cu cele mai bune tehnici de a-i oferi plăcere iubitului tău!

  • Triplează-i senzațiile! Linge-i penisul și atinge-i în același timp sfârcurile cu degetele.
  • Fierbinte vs. rece. În timp ce îi faci sex oral, inspiră în timp ce cobori cu buzele pe penis și expiră aerul când te ridici spre vârf.
  • Când îi faci oral, mișcă-ți capul dintr-o parte în alta, iar limba să urmeze același traseu, mai ales în zona hipersensibilă de sub capul penisului.
  • Unge-i penisul cu lubrifiant, suie-te pe el și freacă-te fără să existe penetrare.
  • Chiar înainte să ejaculeze, strânge-l la baza penisului cu o mână și apasă-i zona dintre testicule și anus. Va înnebuni de plăcere!

Cand e atat de dotat incat te sperie

Comments

comments