Ce miscari seduc o femeie – din punctul de vedere al barbatilor

Adevărul e că dacă îţi place un tip, îţi place şi basta, nu stai să-i dai reject doar pentru că tacticile lui de seducţie nu sunt ca la carte. Oricum, treaba cu seducţia e supra-evaluată. Dacă stai bine să te gândeşti, când vrei să seduci pe cineva, spui şi faci lucruri care crezi că ar fi pe placul acelei persoane, nu neapărat ce simţi tu cu adevărat. O păcăleşti, într-un fel, spunându-i ceea ce îi face plăcere să audă, doar pentru a primi „biletul de trecere” spre următoarea întâlnire.

Cu alte cuvinte, replicile de agăţat şi tacticile de seducţie nu dezvăluie adevărata personalitate a unei persoane, de aceea nu ar trebui să accepţi sau să respingi un tip în funcţie de ele. Poate că a văzut prea multe filme siropoase sau a primit sfaturi proaste de la amicii lui. Alţi tipi, din contră, poate îţi spun exact ce îţi face inima să tresalte şi după aceea se dovedesc a fi nişte nenorociţi. Aşa că nu te lua după aparenţele primelor întâlniri, unde fiecare dintre voi tatonaţi terenul, ci încearcă să discuţi şi să petreci mai mult timp eu el înainte de a te decide dacă e bărbatul pe care ţi-l doreşti.Acestea fiind spuse, iată ce mişcări de seducţie recomandă tipii de pe yahoo.match.com, dating site de succes din SUA, şi să vedem care dintre ele chiar funcţionează în secolul al XXI-lea.

Spune-i cât de bine arată (într-un mod neaşteptat)

Thom, 37, actor, spune: „Femeilor le place să fie complimentate pentru felul în care arată. Eu întotdeauna aleg un detaliu din aspectul lor şi argumentez de ce cred că este fantastic. Încerc să fiu cât mai specific – în loc să spun ceva general, de genul: Arăţi bine, o să spun: Îmi plac cerceii tăi, îţi scot în evidenţă ochii sau: Pantofii ăştia îţi fac picioarele să arate incredibil! Femeile apreciază că acord atenţie acestor detalii”.

Funcţionează sau nu? NU! Intenţia este bună, dar bietul Thom (şi atâţia alţi bărbaţi pe lumea asta) a înţeles greşit ce trebuie să complimenteze la o femeie: pe ea însăşi – ce spune, ce face, cum arată – nu hainele pe care le poartă! El apreciază de fapt cerceii, nu ochii; pantofii, nu picioarele. Pantofii ăştia îţi fac picioarele să arate incredibil! Că altfel, picioarele tale arată banal… Cam asta se înţelege din marele lui compliment. Unde nu mai pui că e destul de riscant, ca bărbat în secolul al XXI-lea, să remarci hainele şi accesoriile pe care le poartă o femeie. Este inevitabil să nu ne punem întrebarea: De ce remarcă mai întâi pantofii şi abia apoi picioarele mele? O fi gay?! Sau poate este un Manolo Blahnik în devenire… caz în care, pune mâna pe el!

Fii spontan

Brian, 39, radio station manager, spune: „Femeilor le place că sunt spontan, genul de bărbat care preia iniţiativa. Dacă sunt la o întâlnire şi partenera mea menţionează că obişnuia să joace bowling în copilărie, o să spun: Hai să mergem la bowling după desert! Cred că femeilor le plac bărbaţii care nu se tem să acţioneze impulsiv când vine vorba de ce le face fericite”.

Funcţionează sau nu? DA! Să fii spontan înseamnă să ai curaj să faci lucrurile altfel, dai dovadă de creativitate şi, în plus, îi dovedeşti femeii că nu vorbeşte degeaba şi lucrurile pe care ţi le spune chiar sunt importante pentru tine. Surprinde-o cu ceva şi o să se simtă specială, nu doar o altă femeie pe care o scoţi la clasica cină romantică. Pune-ţi imaginaţia la contribuţie ca să-ţi câştigi dreptul la acel sărut de noapte bună!

Las-o să vorbească despre ea atât cât doreşte

Danny, 24, student, spune: „Majoritatea oamenilor adoră să vorbească despre ei înşişi, aşa că dacă o femeie mă interesează, îi pun multe întrebări astfel încât să vorbească mai mult ea. Nu doar o fac fericită, dar astfel ajung să aflu mai multe despre ea. O întreb unde a copilărit, cum sunt părinţii ei, ce job are, unde locuieşte, care sunt ţelurile ei. Femeile apreciază faptul că mă interesează persoana lor, nu doar modul în care arată”.

Funcţionează sau nu? DEPINDE. Înainte de a da drumul la tirul de întrebări, ar trebui să încerci să descoperi dacă este genul căruia îi place să vorbească despre ea. Persoanelor timide sau introvertite nu le place să răspundă la întrebări despre ele însele, iar femeilor autoritare nu le place să fie luate la întrebări.

În niciun caz nu trebuie să abordezi subiecte de ordin material, gen job, salariu, apartament! Vei părea interesat de bani, plus că în ziua de azi nu toată lumea are jobul de vis, aşa că nu se grăbeşte să vorbească despre asta. Care sunt pasiunile ei, cum îşi petrece timpul liber, ce muzică şi filme preferă, unde îi place să mergă în vacanţă – despre aceste lucruri tuturor ne place să vorbim şi, dacă eşti perspicace, o să îţi spună multe despre caracterul femeii în cauză.

Priveşte-o în ochi

Oliver, 33, avocat, spune: „Când sunt cu o femeie, încerc să am cât mai mult contact vizual cu ea. Nu să mă holbez la ochii ei, dar să îi transmit că sunt interesat de ea şi că îmi face plăcere compania ei. Nimic nu face o femeie să se simtă mai prost şi mai nesigur decât un tip căruia îi fug ochii peste tot, mai puţin asupra persoanei ei”.

Funcţionează sau nu? DA! Ca să-i arăţi unei femei că nu ai ochi decât pentru ea, exact asta trebuie să faci: să nu ai ochi decât pentru ea! Dacă te uiţi în pământ sau te preocupă mai mult gheaţa din paharul cu whiskey decât să te uiţi la ea când îţi vorbeşte, o să pari mitocan şi neinteresat de prezenţa ei. De asemenea, în niciun caz să nu te uiţi la decolteul chelneriţei sau la picioarele lungi ale blondei de la masa alăturată! Încearcă să îţi înfrânezi aceste imbolduri naturale când eşti în prezenţa ei – cel puţin până ajungeţi să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă îngăduiţi unul altuia aceste mici „scăpări”, care ţin de natura umană, până la urmă.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise