Ce mai e cool pe net

Ce mai recenta chestie pe care am gasit-o pe net e ca s-au ales cele mai bune coperte de reviste din lume. Take a look. Castigatoarea a fost coperta New York Magazine si the cover-guy e Eliot Spitzer, fost guvernator al New-York-ului. Coperta ilustreaza impecabil scandalul public (in care au fost implicate si prostituate) care a dus la demisia lui.

Daca tot e vorba de coperte cool de reviste arunca un ochi si pe cele mai tari 40 de coperte din ultimii 40 de ani.

Daca esti prea stresata si aglomerata de prea multa treaba la job (sau te deprima vremea urata de afara) iti recomand sa evadezi in paradis. In plus, asculta si muzica ambientala si poti sa te relaxezi pentru cateva minute. Poate si concretizezi ideea de vacanta in paradis :).

Sa continuam intr-o nota si mai vesela! Intra pe makemesuper.com si fa-ti propria versiune de superwoman. Alegi sexul, iti scrii numele si incarci o poza de-a ta, apoi o ajustezi ca sa se incadreze cu wonder-woman šŸ™‚ si urmareste filmuletul. Bonus poti sa iti downloadezi propriul wallpaper šŸ™‚

Din seria „hai sa ne jucam putin pe net” avem un iepure incapanat, o fata expresiva si … creativitate din plin. Sa le luam pe rand, avem una bucata iepure stilizat, dargut, dar sticky rau. Oricat incerci sa scapi de el nu reusesti, vine dupa cursorul tau. E si mai funny daca dai rapi din sus pe pagina sa il vezi cum se loveste de bara :)).

Try Me e haios de tot. Da click pe bulina rosie si apoi plimba-te cu mouse-ul pe fata tipei. O poti face sa arate mirata, enervata, sa iti clipeasca smechereste sau sa iti dea un pupic.

bomomo.com e un site pentru artisti… sau pentru cei care cred (vor sa creada) ca sunt artisti. Poti sa iti salvezi operele de arata. Joaca-te cu toate variantele, butoanele, dimensiunile si formele si cine stie ce latura de artisti descoperi in tine.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.