Ce exercitii sa faci daca lucrezi toata ziua la birou?

Atunci când stai foarte mult timp la birou, zi după zi, poți ajunge să ai probleme de sănătate din cauza sedentarismului.

Chiar dacă sportul este foarte important pentru a avea un corp sănătos, unele persoane pur și simplu nu au cum să își facă destul timp pentru a face mișcare des. După 8 ore de stat la birou, treburi gospodărești și poate copii de crescut, este de înțeles cum numărul de persoane sedentare este crescut.

Trucuri pentru un abdomen de uimitor de plat

Totuși, e bine să știi că poți face puțină mișcare chiar și la birou! Bineînțeles, nu îți poți aduce aparate de fitness la locul de muncă, însă chiar și puțină mișcare e mai bună decât deloc.

Iată, deci, ce exerciții poți face dacă lucrezi la birou toată ziua:

Pentru început, încearcă să mergi pe jos spre locul de muncă. Dacă acesta este departe de casă, coboară măcar cu o stație-două mai devreme din autobuz pentru a merge puțin pe jos sau parchează mașina mai departe. Apoi, urcă scările în loc să iei liftul, măcar câteva etaje.

Cum să fii mereu în formă

La birou, streching-ul este foarte important. Când ai puțin timp liber, rotește-ți gâtul, umerii în spare și în față, fă întinderi cu mâinile.

În pauza de masă, ieși la o scurtă plimbare: coboară pe scări, apoi plimbă-te 10-15 minute în jurul clădirii. Când te întorci, urcă din nou pe scări.

De asemenea, este recomandat ca măcar o zi pe săptămână să îți faci timp pentru un antrenament mai serios. Poate că nu ai destul timp liber pentru a merge la sală, dar o plimbare cu bicicleta sau rolele alături de partener sau cei mici este binevenită.

Și exercițiile Kangoo Jumps sunt foarte eficiente, dar și distractive, așa că, în loc să îți inviți prietena la o cafea și o gustare, mai bine mergeți împreună la Kangoo Jumps.

Când e bine să faci exerciții fizice

Dacă nu ai chef să ieși din casă, caută pe Youtube clipuri cu diverse exerciții și alege-l pe cel potrivit ție.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise