Ce efecte are alcoolul asupra tenului?

Află ce efecte are consumul de alcool asupra tenului și cum pot fi acestea anulate.

Din păcate, consumul de alcool poate avea efecte negative asupra pielii noastre. Tenul tău poate deveni mai uscat, îți pot apărea coșuri sau iritații și, în general, nu mai arată atât de sănătos. Poate că machiajul te poate salva pe moment, însă e important să afli exact cum se vindecă pielea.

Citește și: Dieta vegană îți poate înfrumuseța tenul

Deramtologul Dr. Harold Lancer spune că efectele alcoolului pot dispărea după 2-4 săptămâni. Bineînțeles, contează foarte mult și ce mănânci, pentru că alimentația are, de asemenea, efecte pozitive sau negative asupra sănătății tale.

Astfel, dacă obișnuiești să ieși la o bere (două, trei…) de câteva ori pe săptămână, iar în weekend bei multe cocktail-uri în club, faptul că mănânci mult fast food nu te va ajuta. În plus, fiecare organism este diferit.

Asta înseamnă că nu poți consuma din când în când un pahar de vin? Nu, înseamnă cu nu poți consuma câte trei pahare”, mai spune Lancer.

Citește și: Alimente bune pentru tenul tău

La fel ca mulți alți medici, Dr. Harold Lancer lucreză cu diferite vedete, printre care și Kim Kardashian. Chiar dacă multe dintre ele sunt fardate de make-up artiști, iar pozele trec prin Photoshop înainte ca noi să le vedem prin reviste, vedele fac tot posibilul să aibă un ten perfect.

Pentru a avea o piele cât mai frumoasă, încearcă pe cât posibil să duci un stil de viață sănătos! Fă schimbări mici și, în cel mai scurt timp, vei observa că tenul tău arată de milioane!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.