Ce contine geanta pentru antrenament la sala?

Echipamentul

Acesta trebuie să fie special pentru sport: încălţăminte pentru alergat, pantaloni şi tricou din materiale sintetice în combinaţie cu bumbac, şosete din bumbac, sutien sport, lenjerie lycra. Fă o vizită la un magazin specializat pe articole sportive şi vei găsi o gamă variată de echipamente pentru sport, extrem de cool! 

Covoraşul propriu de yoga

Pentru a evita răspândirea bacteriilor – nu, nu suntem paranoici – este indicat să vii cu propriul covoraş de yoga de acasă. În plus, este atât de uşor încât nu o să simţi nicio greutate că îl porţi la tine. Acesta este foarte util şi pentru exerciţiile de încălzire.

Produsele de îngrijire corporală

Deşi este posibil să le găseşti şi la sală, dacă ai scalpul problematic sau părul tău are nevoie de o îngrijire specială, adu-ţi de acasă şamponul, balsamul de păr şi gelul de duş, în ambalaje mici, pentru călătorii. Nu uita de deodorantul antiperspirant, parfum şi lapte de corp. De asemenea, pe lângă diferite elastice de păr şi clame, ia-ţi la tine şi o perie de păr sau pieptene.

Accesorii

Ia la tine un prosop mare, pentru duş şi unul mic, pe care să îl ai în permanenţă la îndemână când eşti la antrenament. Tot pentru duş dar şi pentru saună şi jacuzzi ai nevoie de o pereche de papuci cu aderenţă bună. Ai fi surprinsă cât de multe accidente se pertec în baie, unde este multa umezeală. De aceea este bine să ai la tine şi calmante şi plasturi.

Dacă eşti o persoană care se antrenează pe un animit gen de muzică, nu uita de playerul de muzică! 

Alimente

Hidratarea este extrem de importantă atunci când faci sport, nu numai în timpul antrenamentului, ci şi înainte şi după. Consumă lichide multe dar şi fructe în permanenţă iar la sală trebuie să ai lângă tine, alături de prosop, sticla de apă. Sunt foarte utile şi batoanele energizante, just in case, pentru a face faţă unui antrenament solicitant.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.