Ce blugi iti vin perfect?

Ȋn ce ne ȋmbrăcăm aproape ȋn fiecare zi, indiferent dacă este vară sau iarnă? Cu blugii, evident. De altfel, şi dacă stai să te gândeşti care este cea mai comodă piesă vestimentară din garderoba ta şi cea mai versatilă, vei arăta tot spre perechea de blugi.

Din aceste motive, trebuie să identifici modelul de blugi care-ţi vine ca turnat şi-ţi flatează formele. Uite cum afli care este “alesul” tău:Eşti ȋnaltă?
Nu orice fel de model de blugi ȋţi vine bine. De exemplu, cele cu o croială dreaptă şi skinny ȋţi fac picioarele şi mai lungi şi nu ai nevoie de asta. Cumpă-ţi unii care să fie mai lungi pentru a nu rămâne cu gleznele goale după ce te aşezi.

Eşti micuţă şi cu forme?
Ştim, ştim, te frustrezi când te duci la cumpărături pentru că multe dintre modelele trendy te fac şi mai scundă şi adaugă kilograme ȋn zonele ȋn care nu ai nevoie.

Pentru a echilibra volumele, alege o pereche cu o croială dreaptă sau semi-skinny, un model care flatează şi ȋmbracă bine formele tale apetisante.

Ai ceva mai multe kilograme ȋn plus?
Nimeni nu ştie de ce mai toate modelele destinate plus-size vin cu “aripioare” integrate, ca şi cum am avea nevoie de un set dublu… Caută o pereche de blugi drepţi, boot-cut (adică puţin mai lărguţi ȋn partea de jos) şi care sunt ȋnalţi, pentru a ascunde burtica.

5 bloggerite plus size pe care sa le urmaresti

Ȋnaltă şi cu forme
Burtica este problema şi ȋn cazul tău. Pentru că eşti ȋnaltă, o să-ţi stea foarte bine o pereche de jeggings, blugi fără fermoar, care arată aproape ca o pereche de colanţi – aceştia vor echilibra formele corpului armonizându-le.

Micuţă
Eşti nevoită să tai din tiv, niciodată o pereche de blugi nu vin bine şi pe trunchi şi pe picioare, ba sunt prea largi, ba prea strâmţi, iar asta te frustrează teribil.

Cumpără blugi cu talie medie, care să nu-ţi mai facă probleme ȋn partea de sus, iar dacă eşti minionă şi subţirică, ȋţi poţi găsi blugi ca turnaţi ȋn zona de haine pentru adolescenţi.

Ce sa porti atunci cand esti in pana de inspiratie

Jeansii potriviti pentru forma posteriorului tau

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise