Cauze pentru care nu slabesti in talie

Respecţi dieta cu sfinţenie, faci mişcare pe cât de des poţi şi totuşi talia ta parcă rămâne neschimbată. Ce e de făcut? COSMO a identificat cauze pentru care nu slabesti in talie!

Alimentatia

Ok, e nevoie de o alimentaţie drastică pentru a avea o talie ca-n reclamă. Nutriţioniştii avertizează să fii atentă la mâncarea slabă în calorii, dar care poate avea un nivel ridicat de zahăruri şi sodium, cum ar fi alimentele congelate. Mâncărurile sărate provoacă balonare, iar organismul tău înmagazinează excesul de zahăr şi-l transformă în grăsime, chiar dacă acel zahăr pe care îl consumi provine din miere naturală.

Exercitiile

Mersul la sală nu e totul. Exerciţiile făcute special pentru a-ţi creşte muşchii abdominali nu sunt suficiente. Ştim, e complicat, dar merită efortul! Încearcă să faci exerciţii care îţi provoacă toţi muşchii corpului, mai ales care îţi cresc grupele mari – mâinile, picioarele şi scad masa musculară a corpului, ceea ce duce şi la arderea mai multor calorii.

Somnul

Lipsa unei odihne nocturne poate duce la kilograme acumulate, iar studiile au demonstrat că acestea se strâng taman în jurul taliei. Ce urât! Practic atunci când duci lipsă de somn organismul secretă acei hormoni care îţi provoacă foame, iar oboseala pe care o resimte organismul să te împiedice să ai orice fel de activitate fizică.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.