Cate calorii arzi prin activitatiile zilnice?

Află câte calorii arzi cu ajutorul banalelor activități zilnice, fără cel mai mic efort.

Chiar dacă este necesar să faci sport pentru a arde calorii, există anumite lucruri pe care le faci zi de zi și care te pot ajuta să slăbești. Iată care sunt acestea:

Mersul arde până la 185 de calorii pe oră. Nu e nevoie decât să ieși la plimbare, iar acum că vremea este plăcută, nu ai niciun motiv să nu o faci. Ieși la o plimbare romantică de seară cu iubitul, plimbă-te puțin mai mult când scoți cățelul din casă, lasă mașina în garaj atunci când mergi la supermarket sau coboară cu două stații mai devreme atunci când te întorci de la muncă – toate acestea contează. Dacă vei merge mai repede, totuși, vei putea arde până la 360 de calorii pe oră. Sună bine, nu-i așa? Pentru a arde chiar mai multe calorii, poți pune ceva greu în geantă, precum greutăți mici sau conserve.

Sfaturi pentru numararea caloriilor

Dacă pur și simplu nu ai chef să te plimbi și preferi o activitate mai distractivă, încearcă mersul pe bicicletă. Acesta te ajută să arzi până la 300 de calorii pe oră. Încă o dată, vremea este plăcută, deci fă-ți timp să ieși cu bicicleta cel puțin de 2-3 ori pe săptămână. Ia-ți prietena sau iubitul cu tine și ieșiți la o plimbare prin parc. Nici măcar dacă nu ai bicicletă nu ai scuză, pentru că poți închiria una, chiar gratuit în unele locuri.

Chiar și stând în casă poți arde calorii. Nu îți place să faci ordine sau curățenie prin casă, nu? Ei bine, data viitoare când trebuie să dai cu aspiratorul sau să speli geamurile, gândește-te că aceste activități te pot ajuta să arzi 240 de calorii pe oră. Călcatul hainelor te ajută să scapi de 171 calorii pe oră, la fel ca și spălatul vaselor.

Cum sa scapi de pana la 500 de calorii zilnic

Dacă ai mașină, o poți spăla singură în loc să o duci la o spălătorie. Făcând asta vei economisi niște bani și vei arde până la 343 de calorii pe oră. Pentru a arde și mai multe calorii, ascultă muzică în timp ce o speli și lasă-te în voia beat-urilor. În cazul în care stai la curte e perfect, nu te va vedea nimeni țopăind!

Tot pentru cele care stau la curte, mai avem o veste bună! Grădinăritul te ajută să arzi până la 300 de calorii pe oră, așa că ai mai multă grijă de grădina ta de acum înainte, pentru că nu numai că vei avea mereu plante frumoase și legume, ci și o siluetă de invidiat.

Următoarea activitate este mai mult decât plăcută și te poate ajuta să arzi 260 de calorii pe oră: dansatul. Pentru a arde și mai multe calorii, inspiră-te din Zumba.

Caloriile de weekend, cele mai periculoase

Să nu uităm nici de… shopping! Pentru că te plimbi din magazin în magazin și probezi tot felul de haine, poți arde 181 calorii pe oră. Asta în caz că mai aveai nevoie de scuze pentru a ieși la cumpărături…

Bineînțeles, și sexul arde calorii – până la 100 de calorii pe oră, ca să fiu mai exactă. Iar dacă variezi pozițiile cât mai multe, efectele vor fi și mai evidente.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise