Casa ta te ingrasa?

Nu, casa ta nu este bântuită de fantome care te împiedică să slăbeşti, însă camerele în care petreci cel mai mult timp te pot influenţa din multe puncte de vedere. 

Iată câteva moduri prin care casa ta te face să te îngraşi:

Ai bucătăria plină de produse nesănătoase. Dacă tot ai dat banii pe un anumit produs, nu are rost să îl arunci, nu? Ba da, dacă ţii la dietă. Fă curat în bucătărie şi atuncă toate mâncărurile care au expirat, care nu sunt sănătoase sau care nu îţi prea plac. În felul acesta, nu vei mai fi tentată să le consumi de fiecare dată când le vezi întâmplător.

3 retete cu tofu pe care sa le incerci saptamana aceasta

Ţii ascunsă mâncarea sănătoasă. Multe persoane ţin în frigider fructele şi legumele, dar acestea nu au neapărat nevoie să fie ţinute la răcoare. Aşează-le într-un bol drăguţ pentru a le vedea mereu. În felul acestea, şansele să le consumi sunt mai mari.

Nu ţii la vedere echipamentul sportiv. De multe ori ascundem echipamentele sportive pentru a „nu arăta urât în cameră”, dar în acest fel nu mai suntem atât de motivate să le folosim, iar uneori chiar uităm de ele. 

Ţii pe masă oala cu mâncare. Atunci când lăsăm pe masă oala în care am gătit, este mult mai simplu să ne mai punem încă vreo 5 linguri în farfurie. Dacă nu este chiar la îndemână, îţi va fi lene să te ridici să îţi umpli din nou farfuria… iar în acest caz lenea este benefică.

Trucurile care te ajuta sa mananci mai multe cruditati

Foloseşti farfurii prea mari. Când ne punem mâncare în farfurie, tindem să punem destulă cât să o umplem. Dacă vei schimba farfuriile şi castroanele cu unele ceva mai mici, vei reduce porţiile fără să faci un efort.

Chemi în vizită oamenii nepotriviţi. Atunci când chemi la tine câţiva prieteni, iar ei aduc bere şi comandă pizza, cel mai probabil vei consuma şi tu din ele. Nu e nevoie să renunţi la prietenii tăi, dar încearcă să inviţi şi oameni cu obiceiuri sănătoase, pentru a fi influenţată de aceştia.

Ţine cont de aceste lucruri şi poate vei descoperi că de fapt locuinţa ta este cea care nu te lasă să slăbeşti.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.