Carne de pui crescut ca la tara versus varianta industriala

By  | 

Gustul unui pui crescut ca la tara nu se poate compara cu un pui crescut in mod industrial. Ciorba de pui, ostropelul, puiul facut la gratar sau la cuptor au alt gust daca pasarea a fost crescuta in mod natural. Pentru pasarile crescute dupa sistemul industrial, rapid, gustul este fad, iar sanatatea consumatorilor este intrucatva pusa in pericol din cauza hormonilor si a substantelor de crestere.

Puiul La Provincia este un pui cu traditie

Carnea de pui este una dintre cele mai consumate tipuri de carne din lume. Carnea de pasare este usoara, sanatoasa si indicata in toate regimurile alimentare, cu conditia sa nu fie vorba despre carne „injectata”, carnea puilor crescuti fara a cunoaste lumina naturala, carnea puilor crescuti numai cu furaje.

Mai mult de o treime din populatia lumii consuma carne de pui din cele mai vechi timpuri, ceea ce inseamna traditie. Iar traditionale sunt si felurile de mancare facute din pui in intreaga lume. In Romania, celebra ciorba de pui à la grec, puiul umplut la cuptor, ostropelul de pui si supa de pui cu taietei sunt printre cele mai apreciate feluri de mancare.

Povestea puiului La Provincia incepe in anul 1978 si continua pana in ziua de astazi, cand exista un numar mare de ferme si un lant propriu de magazine, care detin certificarile specifice comertului modern. Gustul autentic de pui ajunge, asadar, direct din ferma pe masa consumatorilor, atat in tara, cat si in alte opt tari europene.

Ce produse pot fi cumparate sub marca La Provincia si care este particularitatea gustului lor

La Provincia ofera produse proaspete din carne de pui, ideale pentru gurmanzi, dar si pentru persoanele care pun accent pe sanatatea membrilor familiei, pe ceea ce consuma, pentru pasionatii de gastronomie.

La Provincia aduce puiul pe masa romanilor sub forma de ciocanele delicioase si proaspete din care poate fi facut un ostropel, sub forma unor copanele de pui cu os si piele, ideale pentru gratar sau pentru a fi preparate la cuptor, sub forma unor aripioare sanatoase, care pot fi preparate in supe sau cu sos picant.

Clientii pot cumpara si pui intreg, pe care il pot portiona sau il pot baga la cuptor. De asemenea, clientii pot gasi piept de pui cu os si piele, pentru snitele sau pentru diverse preparate, ficatei si inimioare, spate cu aripi si gaturi de pui.

Gustul desavarsit de pui crescut sanatos poate fi resimtit si in mixul grill de pui, condimentat special si preparat pentru cei care pleaca la un gratar si nu au avut timp sa condimenteze carnea.

Gustul de pui de tara este dat de felul in care sunt crescute pasarile, de faptul ca reprezentantii se ocupa cu hranirea puilor cu cele mai bune cereale. Asadar, munca celor de la La Provincia incepe nu cu cresterea puilor in ferma, ci cu cresterea cerealelor pe camp si selectionarea acestora, astfel incat carnea sa poata fi savurata atat de cei mari, cat si de cei mici

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *