Care sunt zodiile inclinate spre BDSM?

Zodia în care ne-am născut poate spune multe despre personalitatea şi preferinţele noastre, inclusiv cele sexuale. Citeşte în continuare pentru a afla care sunt zodiile cele mai înclinate spre BDSM.

Berbecul este o persoană activă, viguroasă, având o fire destul de dură. Îşi impune o disciplină riguroasă, iar acest lucru este vizibil şi în dormitor. Pentru el, sexul este oricum, doar de vanilie nu. Se află de obicei în poziţia de Dominant şi apreciază dacă partenerului îi plac muşcăturile şi palmele.Totul despre BDSM

Gemenii sunt persoane care se plictisesc uşor, deci sunt dispuşi să încerce orice, inclusiv practicile BDSM. Depinde de individ dacă îi place sau nu, deci dacă va continua sau nu, dar în general orice noutate îl incită. Din acest motiv, îl putem găsi atât în poziţia de Dominant, cât şi în cea de Submisiv.

Fecioara poate părea inocentă, dar n-ai idee ce se poate ascunde sub această mască! Nativii zodiei sunt de obicei persoane destul de perverse în pat (în sensul bun al cuvântului, bineînţeles), dar reuşesc să facă în aşa fel încât să păstreze aparenţele. Astfel, pe o fecioară o vom găsi cel mai probabil în rolul de Submisiv.

Scorpionii sunt persoane foarte pasionale, misterioase şi sexuale. Adoră role playing-ul şi, dacă le propui să încercaţi BDSM, cu siguranţă va alege rolul de Dominant.

Sfaturi pentru incepatorii BDSM

La fel ca gemenii, săgetătorii vor încerca totul măcar o dată. Setea lor de cunoaştere îi duce oriunde, chiar şi pe tărâmul BDSM, indiferent de rolul pe care îl preferă.

Capricornul este un mare fan BDSM, mai ales dacă se află în rolul de Submisiv. Îl excită să piardă controlul în pat, lăsându-se total pe mâna partenerului.

Acestea fiind spuse, nu ne mai rămâne decât să îţi amintim că cel mai important lucru de care trebuie să ţii cont când/dacă încerci practici BDSM este încrederea în partener. Atâta timp cât ai încredere în el, te simţi confortabil şi nu faci nimic împotriva voinţei tale, totul ar trebui să meargă bine.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.