Care sunt beneficiile implanturilor mamare?

By  | 

Cea mai mare dilemă a unei femei atunci când păşeşte în cabinetul chirurgului estetician este legată de forma siliconului, implant anatomic sau rotund, scrie RTV.NET

"Atunci când chirurgul estetician stabileşte împreună cu pacienta ce formă de implant i se potriveşte este extrem de important să fie explicate atât plusurile, cât şi minusurile fiecăruia (…) Fiecare pacientă este unică, iar constituţia fizică şi caracteristicile ţesuturilor trebuie să fie extrem de minuţios analizate pentru obţinerea unui rezultat optim. La ora actuală, implantele diferă în funcţie de formă (rotunde sau anatomice) şi de conţinut (ser fiziologic, gel siliconic cu diverse densităţi, implante mixte etc). Forma, volumul şi conţinutul implantelor, sunt esenţiale în obţinerea rezultatului dorit", a declarat chirurgul estetician Silvia Stănculescu-Vasalos, specialist în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă.

  • Ce trebuie să faci ca sânii tăi să pară mai mari 

Forma implantului mamar este aleasă în funcţie de criteriile esenţiale legate de calitatea părţilor moi ale sânului (piele şi ţesut glandular), înălţime, greutate, circumferinţa toracelui, dar mai ales de aşteptările pacientei de după operaţia de mărire a sânilor.

Află care sunt avantajele implanturilor mamare anatomice şi ale celor rotunde pe RTV.NET. 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *