BOTOX (R), produs original al companiei Allergan, pentru prima data oficial in Romania

„VISTABEL (R) este un tratament eficient pentru reducerea ridurilor verticale dintre sprancene, obtinand o piele improspatata si relaxata, astfel incat fruntea devine mai intinerita, lucru dorit de multa lume in ziua de azi”, mentioneaza Simona Brana, Business Unit Manager la Allergan Medical Aesthetics.” De asemenea, produsul prezinta incredere, fapt dovedit de rezultatele si satisfactia pacientilor”, conchide Simona Brana.

Ridurile verticale dintre sprancene se formeaza in urma unor contractii repetate si involuntare a doi muschi majori care controleaza miscarea dintre sprancene, muschiul corrugator si muschiul procerus. Odata cu trecere timpului, pielea isi pierde din elasticitate, astfel incat incruntarile repetate pot forma riduri vizibile si adanci intre sprancene, chiar daca fata este relaxata. Ridurile dintre sprancene, adesea iau forma cifrei „11”, pot influenta intreaga fizionomie creand o figura aparent trista, nervoasa sau obosita.

VISTABEL (R) actioneaza tintit pentru a relaxa muschii ce cauzeaza aparitia acestor riduri. Este o procedura simpla, care se realizeaza prin intermediul unor injectii micute direct in muschii targetati pentru a bloca impulsurile nervoase care duc la aparitia contractiilor musculare, creand o netezire si imbunatatire a pielii la nivel local. Tratamentul are rezultate vizibile, iar efectul tine pana la sase luni. Statisticile arata ca toxina botulinica de tipul A, este foarte apreciata si tolerata pentru tratamentul de reducere a ridurilor verticale dintre sprancene, fapt dovedid de satisfactia pacientilor.

Inca din 1989, BOTOX ( R) a fost aprobat pentru cele 20 de indicatii in peste 75 de tari si este prescris pacientilor care sufera de dereglari serioase sau istovitoare, dar si celor care au nevoie in scop cosmetic. O analiza recenta a dovezilor din clinici arata ca toxina botulinica de tipul A are un profil de siguranta si toleranta bun la nivelul indicatiilor terapeutice si cosmetice.

Atat BOTOX (R), cat si VISTABEL (R) sunt branduri Allergan care contin toxina botulinica de tipul A, alcatuita dintr-o proteina derivata din Clostridium Botulinum. In unele tari, autoritatile din domeniul sanatatii, printre care si Romania, doresc ca denumirea BOTOX (R) sa poarte alt nume pentru uz cosmetic pentru o distingere mai clara intre utilizarea terapeutica de cea cosmetica a produsului. Realizat pentru a trata ridurile verticale dintre sprancene, BOTOX (R) este pus in vanzare in SUA si Canada sub aceasta denumire, VISTABEL (R) in Marea Britanie, Franta, Spania, Elvetia si multe alte tari din UE, doar in Italia purtand denumirea de VISTABEX (TM).

Produsul distribuit de catre Allergan, BOTOX (R) poarta distinctia unica ca fiind singurul tratament cu o experienta de peste 20 de ani in dezvoltarea clinica, si 14 ani ca unul din cele mai de succes produse de pe piata care a fost utilizat de peste un milion de oameni la nivel global. In momentul de fata este acceptat in peste 70 de tari avand multe beneficii printre care mentionam paralizia cerebrala, strabism, blefarospasm (clipit necontrolat) sau reducerea ridurilor glabelare.

Siguranta utilizarii BOTOX ( R)/ VISTABEL (R) ca un tratament impotriva ridurilor, a fost dovedita in urma diferitor studii clinice. Intr-un studiu de 12 luni din SUA, a fost demonstrat faptul ca 80% dintre pacientii tratati cu BOTOX (R) s-au bucurat de rezultate maxime dupa 30 de zile. Dupa doua injectii suplimentare, reducerea ridurilor verticale dintre sprancene, a fost obtinuta de 89% dintre pacienti.

BOTOX (R) / VISTABEL (R) este contraindicat in prezenta unor infectii si indivizilor care sunt alergici la unul din ingredientele din compozitia produsului. Cele mai des intalnite efecte adverse, in cazul in care apar, se manifesta prin dureri de cap, infectii respiratorii, sindrom de raceala sau greata. O recomandare completa a utilizarii BOTOX (R) se poate gasi pe www.botoxcosmetic.com .

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.