Black&White: tendința unei primăveri cu stil!

Modele casual și formale, printuri feminine și geometrice, nuanțe naturale, materiale fluide și accesorii minimaliste: acestea sunt elementele care par să predomine primăvara aceasta.

Predominant, însă, este look-ul „black&white” care, deși nu reprezintă o pată de culoare, poate să scoată în evidență orice femeie cu stil!

Clasice, dar niciodată demodate, outfit-urile „black&white” sunt cheia succesului acestui sezon și au fost deja adoptate de numeroși designeri ca elemente principale ale colecțiilor de primăvară-vară.

Pentru noul sezon, designerii Motivi, de exemplu, au creat o colecție chic&casual ce include piese vestimentare în tendințe inspirate din clasica și eleganta combinație de culori alb-negru sau de stilul boho.

Black&White este o temă foarte feminină și romantică realizată din materiale diafane, ce păstrează tiparul cromatic alb-negru combinat cu pete de culori vii precum galbenul sau rozul deschis. Black&White este o gamă formală, glamour și versatilă cu accente dinamice și printuri feminine.

Piesele must-have ale acestei teme sunt jacheta biker de culoare neagră sau galbenă din piele ecco, jacheta biker din piele întoarsă, fusta tip portofel, bluzele din materiale fluide, rochia neagră asimetrică, jeanșii negri cu tiv nefinisat, pantalonii chic și moderni și salopeta elegantă dar ușor de purtat. Itemul-cheie al noii colecții este blazerul lung și fără mâneci, accesorizat cu o fundă în talie, o piesă versatilă ce poate fi purtată atât ca rochie, cât și ca tunică împreună cu o bluză albă simplă.

Pe lângă Motivi, designerii brand-urilor precum Zara sau Massimo Dutti au ales și ei să includă în colecțiile de sezon câteva piese „black&white”, modele clasice, care nu își vor pierde farmecul în timp, cum ar fi clasicul taior negru cambrat, sau o cămașă albă în stil bărbătesc, la care au mai adăugat un palton negru, clasic, pentru zilele mai friguroase de primăvară.

Așadar, deși trendurile sunt în negru și alb, cu siguranță vei găsi suficientă inspirație în galeria foto de mai sus cât pentru o primăvară plină de stil și culoare!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.