Beauty: trusa pentru sală

Multe femei nu merg la sală motivând că, deși exercițiile în sine le iau numai o oră, ritualul de după – pentru a-și recompune look-ul de mers la job – le ocupă prea mult din timpul lor atât de prețios. Serios? Nu și dacă pui ce trebuie în trusa pentru sală.

Sigur că vei arunca în geanta de sală un deodorant, un gel de duș și trusa de machiaj, însă ai nevoie de mai mult de-atât pentru a te pregăti să iei în piept o nouă zi, plină de energie pozitivă:

Șervețelele umede. Un pachet de șervețele umede își vor fi de mate folos pentru a-ți șterge fața de transpirație, dar și subțiorile, după exercițiile fizice. Le poți folosi și pe post de toner, după duș, înainte de a-ți aplica machiajul, însă cel mai important lucru este că pot fi utilizate pentru a degresa scalpul, în caz că nu vrei sau nu poți să-ți speli părul la dușul de la sală.

Produse pentru îngrijirea părului. Ia cu tine un produs multitask, de exemplu șampon 2-in-1, produsele de curățare disponibile în cabinele de duș din sălile publice nu pot răspunde nevoilor părului tău, fiind de cele mai multe ori formule universale cu rol de spălare fără alte beneficii. Și nu te întrista dacă părul nu stă nicicum după ce-l usuci; ai la dispoziție o grămadă de variante: coc, coadă sau… „wet-look”, dacă ai în trusă și o spumă de coafat pe care să o aplici pe părul încă umed.

Crema hidratantă pentru față. Efortul depus în sală se lasă cu valuri de transpirație, urmate obligatoriu de deshidratarea pielii, cea mai afectată fiind fața. Ia cu tine o formulă intens hrănitoare, dar nu uita să-ți clătești bine fața cu apă rece înainte să aplici crema, pentru că porii sunt deschiși și pot fi invadați, iar coșurile nu vor întârzia să apară.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.