Bauturi ideale pentru un abdomen plat

E vară, e caniculă, abdomenul trebuie să arate impecabil, deoarece sunt şanse mari să îl ţinem… la vedere! Iată cum să te hidratezi pentru a-ţi păstra abdomenul plat.

E sezonul celor mai gustoase şi mai sănătoase fructe şi legume! Reţetele următoare de smoothie-uri şi fresh-uri savuroase trebuie musai incluse în rutina ta zilnică!

Rosu la pahar

Pune mentă, cuburi de pepene verde, gheaţă într-un blender şi amestecă. Savurează pe îndelete cel mai bun smoothie al verii!

Verde de vara

Prepară un ceai verde, lasă-l la răcit, adaugă cuburi de gheaţă, lămâie feliată şi frunze de mentă. Ceaiul verde este un antioxidant extraordinar, iar această băutură rece e o adevărată oază de răcoare în lunile estivale!

Violet de iunie

Pune lapte de soia, iaurt de vanilie, ciocolată neagră şi fructe de pădure şi blenduieşte totul la un mixer special. Transferă într-un pahar drăguţ şi bea sau savurează-l direct cu lingura. Yummy!

În plus, te poţi inspira din cartea „Sănătate la pahar. Ghid de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas“ de Anca Alungulesei, expert in nutriţie, trainer în alimentatie raw-vegan. Este prima carte despre sucuri scrisă de un autor român şi poate fi comandată online pe rawcoco.ro/categorie-produs/carte-sanatate-la-pahar-anca-alungulesei/ sau cumparată din librării şi puncte de distribuţie a presei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.