Băuturi alcoolice potrivite dacă vrei să slăbești

Nu trebuie neapărat să renunți la alcool dacă vrei să dai jos câteva kilograme. Iată 5 băuturi alcoolice potrivite dacă vrei să slăbești.

Principalele lucruri la care e recomandat să renunți atunci când vrei să slăbești sunt produsele procesate, cele de tip fast-food, dulciurile și alcoolul. Totuși, asta nu înseamnă neapărat că trebuie să reduci consumul lor la 0, în special în cazul alcoolului, pentru că există anumite băuturi fără prea multe calorii și cu un conținut mic de zahăr.

Iată 5 băuturi alcoolice potrivite dacă vrei să slăbești:

Vodka

„Mereu am fost fană al shot-urilor de vodkă”, spune Anna Victoria, antrenor personal certificat. „Nu îmi place gustul alcoolului, așa că pot bea altceva după un shot de vodkă pentru ca gustul să dispară și să mă întorc la distracție”. Victoria consumă vodkă de maxim 3 ori pe săptămână, având grijă să mănânce și înainte, și după ce a băut, pentru a evita o posibilă mahmureală. De asemenea, trebuie să te hidratezi suficient.

Citește și: Cocktail-uri delicioase cu doar 2 ingrediente

Tequilla cu lămâie și gheață

„Îmi place gustul de tequilla, mai ales dacă este una de calitate”, spune instructorul de fitness Alex Silver-Fagan. „Este singurul tip de alcool care nu îmi provoacă dureri de cap.” Dacă nu îți place gustul, adaugă limetă în loc de lămâie. În plus, gheața se va topi și va mai dilua băutura.

Gimlet (cocktail ce conține gin și limetă + sirop dulce)

În serile călduroase de vară, antrenorul Astrid Swan comandă un gimlet răcoritor. Obișnuiește să consume doar un pahar, iar înainte de culcare bea un pahar mare de apă cu vitamina C.

Citește și: 3 cocktail-uri ideale vara

Vin

Bree Branker, instructor la un studio de cycling din Brooklyn, alege întotdeauna vinul în defavoarea unui cocktail. „Când vine vorba de vin, nu trebuie să mă întreb cât zahăr sau aditivi conține.” Deși consumă vin destul de des, nu face niciodată asta în timp ce mănâncă, pentru a nu fi tentată să bea prea mult.

Cocktail-uri cu fructe proaspete

În loc să adauge un sirop care nu știi ce conține sau un suc ieftin din comerț, unii barmani folosesc fructe proaspete atunci când fac cocktail-uri. Instructorul Victoria Brown spune că mereu caută astfel de cocktail-uri în meniu.

 

*articol preluat din Harper’s Bazaar (autor: Elizabeth Narins)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.