Barbatii au decis: spiritul eco este sexy!

Un studiu recent, realizat de compania Timberland, arata ca peste 50% dintre reprezentantii masculini nu ar mai iesi a doua oara cu o femeie care nu protejeaza mediul inconjurator.

Sondajul pentru dragostea eco a fost realizat pe 1025 de respondenti. Dintre acestia, 54% spun ca ar refuza sa aiba o partenera care nu arunca resturile menajere in locurile special amenajate, in timp ce 25% prefera o femeie care recicleaza. Iubita ideala trebuie sa stinga lumina cand iese din camera, conform aproape unui sfert din barbatii chestionati, iar alti 21% au spus ca ar vrea ca partenera lor sa conduca o masina care nu polueaza.

Pentru cei in cautarea unei partenere eco, prima intalnire nu va decurge dupa scenariul obisnuit, cu un film si o cina. Cel putin 40% dintre barbati sunt mai degraba adeptii unei plimbari cu bicicleta sau a unei drumetii.

Ca sa impresionezi un barbat care iubeste natura, cumpara-ti haine din materiale ecologice si invita-l la o activitate de genul plantarii de copaci. Daca aduci in discutie si faptul ca folosesti becuri cu consum redus de energie, mergi la serviciu cu bicicleta si preferi dusurile pentru a nu risipi apa, l-ai cucerit.

Barbatii declara ca vedetele care ii inspira sa protejeze natura sunt Cameron Diaz (27%) si Kate Hudson (26%).

Te-am convins sa fii mai eco?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.