Back Up! Posterior perfect pentru costumul de baie

La ce bun un costum de baie senzațional dacă n-ai un posterior perfect?

Am alcătuit ritual fundamental îngrijirii feselor, astfel încât sa afișezi un posterior perfect în orice costum de baie.

Scrub fund…aș

Frankbody Original Body Scrub, „Guess What? You’ll be naked in one minute!,” 36 lei la Sephora

Pentru ca pielea de pe fund să radieze natural, dar și pentru a combate coșurile specifice zonei, folosește acest scrub ce elimină celulele moarte și stimulează circulația sanguină.

Mască pe dos

Palmer’s Coconut oil Body Firming Sheet Mask, 20 lei

Nu doar tenul are nevoie de ajutor pentru a-și păstra ori recăpăta fermitatea. Masca de corp, potrivită atât pentru fese, cât și pentru abdomen, brațe, etc. conține ulei de cocos pentru îmbunătățirea circulației, pentru pielea mai netedă, mai tonică și mai fermă.

Cremă pentru „funduleț”

Sol de Janeiro Bum-Bum Cream, 83 lei

Te vei bucura instant de piele mai netedă, mai radioasă și mai apetisantă, grației texturii și parfumului îmbietor de caramel sărat și fistic al acestei creme special destinate zonei fundului.

Tratează-te cu… fundul!

Procedurile pentru mărirea posteriorului sunt în plină expansiune, notorietatea lor crescând cu aproape 20% față de acum trei ani. Cea mai comună cerere: forma de inimă întoarsă, dezvăluie chirurgul plastician Michael Rose. Însă acestea pot fi periculoase dacă nu sunt executate de profesioniști (Cardi B a recunoscut recent faptul că a experimentat într-o vreme injecții dureroase, ilegale, în partea dorsală).

Iată metodele verificate pentru potențarea feselor:

Implanturi

Chirurgul plastician plasează aceste proteze umplute cu silicon sub fesieri. Operația (gluteoplastie), echivalentă implantului mamar, poate costa în jur de 4500 de Euro (spitalizare inclusă). Atenție, nu accepta injecții cu silicon, acestea sunt extrem de periculoase, dacă nu chiar ilegale!

Transfer de grăsime

Ceva mai rezonabilă ca preț (2500-3000 Euro), dar și mai naturală, procedura braziliană sau „Lipofilling” presupune liposucția unei zone (abdomenul, de exemplu) și injectarea grăsimii colectate în fese. Avantajele sunt categoric mai mari, deoarece zona aspirată este și ea remodelată.

Derma-Fillere

Procedura presupune injectarea unei formule non-permanente (Aqua Filling) în țesut, cu scopul obținerii unor forme mai rotunjite. Costul unei astfel de intervenții începe de la 1200 Euro/100 ml lichid injectat, iar rezultatul se estompează în timp (5-7 ani).

BONUS:

În doi timpi și o mișcare…

„Oricine poate face podul legat pentru un fund numai bun de pus în ramă,” spune Albert Matheny, de la SoHo Strenght Lab, New York. Remi Ishizuka (@Rrayme), influencer de wellness, îți arată exact cum.

1 Stai întinsă pe spate și plasează o bandă de rezistență ușoară în jurul coapselor, chiar deasupra genunchilor. Adu picioarele către fese, astfel încât să-ți poți atinge călcâiele cu vârfurile degetelor.

2 Cu picioarele desfăcute și tălpile integral sprijinite pe podea, sprijină-te pe sol pentru a-ți ridica șoldurile, în timp ce întinzi banda elastică trăgând-o cu coapsele. Când ajungi sus, rămâi nemișcată preț de două secunde, apoi coboară ușor bazinul. Asta e o repriză, execută trei seturi de câte opt, de trei ori pe săptămână.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.