BaByliss Paris a câștigat titlul Guinness World Records

Pe 17 septembrie, brandul BaByliss Paris a stabilit primul titlu Guinness World Records din România pentru cele mai multe bucle realizate într-o oră de către o echipa de 12 stilişti, cu ajutorul ondulătorului complet automat Curl Secret.

Evenimentul intitulat Provocarea Buclelor a avut loc în zona patinoarului din cadrul mall-ului AFI Palace Cotroceni şi timp de o ora, 12 stilişti au coafat 106 doamne şi domnişoare.

Recordul a fost omologat de un reprezentant Guinness World Records după îndeplinirea tuturor condiţiilor necesare. Este prima dată când un brand de frumuseţe stabileşte un record în România şi mai ales un record mondial în ceea ce priveşte buclele.

Astfel, BaBylissParis a depăşit recordul stabilit anul trecut în Rusia când 97 de femei au fost coafate cu un model de ondulator de o echipa de 12 stilişti şi a intrat astfel în Guiness Book.

BaByliss

Pe piaţă din România, ondulatorul complet automat Curl Secret este cel mai dorit aparat datorită rezultatelor spectaculoase precum cele din saloanele de specialitate. Astfel, anul acesta, BaByliss Paris a adus o nouă inovaţie aparatului, direcţia de ondulare reglabilă.

Astfel, noul Curl Secret îţi permite să alegi direcţia de ondulare a părului, la stânga, la dreapta sau alternativ. Fie că vrei bucle pe dreapta sau bucle pe stânga, poţi ondulă fiecare parte cu o simetrie perfectă. Opţiunea alternativă înseamnă ondularea automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga cu un aspect complet natural.

Pe durata evenimentului, toţi cei prezenţi au avut parte de demonstraţii live, muzică, o tombolă unde au fost oferite ondulătoare automate Curl Secret şi vouchere de reduceri.

De asemenea, trei bloggerite renumite au participat în cadrul evenimentul şi au transmis live pe pagină de Facebook BaByliss România ce înseamnă Provocarea Buclelor by BaByliss Paris. Special Koko, Ioana Chisiu şi Andreea Codrea au prezentat noul Curl Secret şi numeroasele posibilităţi de coafat cu ajutorul ondulătorului complet automat.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.