Avantajele sanilor mici

Se pare ca in ultima vreme femeile prefera sa-si iubeasca sanii mici in loc sa-i ascunda sub cantitati enorme de burete sau sa-si faca implant.

Potrivit Societatii Americane de Operatii Estetice, numarul interventiilor de marire a sanilor a crescut cu pana la 17% in ultimii ani.

In plus, comerciantii de lenjerie specializati in cupa A spun ca vanzarile au inflorit in ultima vreme: „Tot mai putine femei opteaza pentru un sutien cu dublura de burete”, spune Ellen Shing, proprietar al Lula Lu, butic online de lenjerie dedicat cupelor mici. „Ne spun ca vor sa arate exact ceea ce sunt”.

Iar acum, stiinta readuce in prim plan ceea ce aceste doamne au stiut dintotdeauna: sanii mici sunt miunati. Citeste, zambeste si nu permite ca ideea de a-ti pune unii falsi sa te incolteasca.

Simti mai multa placere

Un studiu realizat de Universitatea Vienna a descoperit ca sanii mari sunt uneori mai putin sensibili decat cei mici. „Sanii mari au mai mult tesut gras decat mamar, care e mai sensibil”, spune sexologul Rachael Ross.

„In cazul sanilor mici, glandele sunt mai usor de stimulat in timpul preludiului, pentru ca nu sunt acoperite de grasime”. (Nota: Si femeile „dotate” se pot simti bine, numai ca au nevoie de atingeri mai ferme).

Si, cum sanii mici cantaresc mai putin, pot sa suporte mai multa… miscare. Spune-i iubitului tau sa-i cuprinda in maini si apoi „sa-i zgaltaie” usor pentru o stimulare mai intensa.

Te mentin sanatoasa

Faptul ca ai sani mici te ajuta din mai multe puncte de vedere. „In cazul autoexaminarilor, e mai usor sa detectezi o umflatura suspecta la sanii mici, pentru ca sunt mai putin straturi”, spne medicul oncolog Marisa Weiss, presedintele si fondatorul site-ului breastcancer.org.

In plus, nu numai ca-ti poti salva viata, dar te pot feri si de alte batai de cap. Sanii mari sunt mult mai grei, ceea ce pune presiune asupra intregului corp. „Pot afecta postura unei femei, gatul se incordeaza si apar astfel dureri frecvente de cap”, precizeaza Weiss.

Arati mai tanara pentru mai mult timp

Barbatii sunt construiti pentru a remarca imediat sanii mari (da, ce socant!), dar nu numai din motivele pe care le-ai insira tu. In vremurile preistorice, barbatii aveau nevoie de indicii pentru a-si da seama ce varsta are o femeie.

„Trebuiau sa se uite dupa semne fizice”, spune Satoshi Kanazawa, psiholog evolutionist la London School of Economics. Smecheria: glandele ei mamare.

„Sanii mari se lasa cu timpul, iar acesta e un semn ca femeia nu mai e chiar in floarea varstei”, afirma Kanazawa. „E mai dificil sa ghicesti varsta unei femei daca are sanii mici”. Iar cum „fetele” tale sunt mai putin afectate de gravitatie, vor ramane sexy pentru mai mult timp.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.