Ashely Tisdale. Cele mai tari trucuri de sport

By  | 

Ashely Tisdale este una dintre cele mai rezervate şi mai “normale” vedete de la Hollywood, cu o pasiune declarată pentru mişcare ȋn general şi antrenamente de sală ȋn special.

Ȋntr-un interviu acordat recent publicaţiei Health, Ashley a dezvăluit trucurile ei pentru o viaţă fericită şi un corp fit şi perfect sănătos. Iată-le:

Fă mişcare ȋn fiecare zi!
Ashely ne ȋncurajează să dedicăm cel puţin o oră pe zi unei forme de mişcare pentru ca, ȋn primul rând, sa ne simţim minunat şi a scăpa de stres şi abia apoi pentru a fi mai slabe şi mai tonifiate.

De asemenea, vedeta ne sfătuieşte să ȋncercăm diferite tipuri de mişcare, de la yoga la alergare, mers pe bicicletă, plimbări, etc.

Nu e o problemă dacă nu-ţi place cardio
Nici lui Ashley nu prea-i place să practice o formă de mişcare monotonă, oricât de solicitantă ar fi. Ea preferă yoga şi stretching. La cum arată ea, te-aş sfătui să nu-ţi mai faci griji că nici tu nu te dai vânt după banda de alergat. Ȋncearcă altceva!

Ashley Tisdale s-a maritat saptamana trecuta

Ai grijă la ce mănânci
Ȋntrebată care este partea cea mai grea la a se menţine fit, Ashley a răspuns că:” Dieta, pentru că ador mâncarea. Poţi să te antrenezi cât doreşti, dacă regimul alimentar nu este la fel de bun, nu vei ajunge niciodată unde doreşti. O oră pe zi nu este atât de mult. Mai ai ȋncă 23 de ore! Ce vei face cu ele?”.

Ai grijă de păr vara
Când te antrenezi afară pe timp de vară, părul tău este cel care suferă. Aplică ulei de argan pe vârfuri ȋnainte să ieşi la alergat sau piaptănă-ţi părul cu un pieptene pe care ai aplicat ulei de cocos pentru un look incredibil şi pentru a hrăni firul de păr.

Dacă ai doar puţină grăsime la bază, aplică şampon uscat ca să nu fii nevoită să-ţi agresezi cuticula şi scalpul spălându-ţi părul zilnic.

 

Comments

comments