Ariana Grande, desemnată Femeia Anului 2018 de către Billboard

By  | 

Cântăreața în vârstă de 25 de ani a fost numită Femeia Anului 2018 de către publicația muzicală, iar premiul i se va acorda în cadrul evenimentului anual Women in Music din decembrie.

„Ariana Grande este un star în propriii termeni, nu se încadrează unui trend muzical sau unei căi din industrie”, a declarant Ross Scarano, vicepreședinte de conținut al Billboard. „Sigură pe convingerile ei, ea se apără singură și își susține deciziile într-o lume care de cele mai multe ori nu este ospitalieră cu o asemenea putere a tinerelor femei. Are curaj, face cea mai bună muzică din cariera ei și merită să fie Femeia Anului.”

Sperăm ca acest premiu să o înveselească pe Ariana, care a trăit recent câteva luni foarte proste. După ce fostul ei iubit, rapperul Mac Miller, a decedat în septembrie, ea și logodnicul Pete Davidson s-au despărțit luna trecută. Totuși, artista a trăit și momente mai plăcute: noua sa piesă, „Thank u, next”, a devenit primul cântec pop care a ajuns pe locul 1 în topurile Apple Music’s Top 100 Global Chart și Top 100 U.S. Chart.

Anul trecut, Femeia anului a fost Selena Gomez, iar în 2016 premiul a fost câștigat de Madonna. Billboard Women in Music este un eveniment anual, iar premiul principal recunoaște „femeile din industria muzicală care au contribuit semnificativ la afaceri și care, prin munca lor și succesul continuu, inspiră generații de femei să își asume responsabilități în domeniu”, potrivit publicației.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *