Apa de cocos, noul must-drink

Celebritățile, sportivii, medicii și nutriționiștii, toată lumea bună adoră apa de cocos verde. La ce este bună, afli acum!

Slăbitul se cunoaște de dimineață

Slăbește

Nu numai că are foarte puține calorii (cam 60kcal la 325 ml), dar te ajută să slăbești – diminuează apetitul și ȋți dă o senzație ȋndelungată de sațietate. Poți bea un pahar de apă de cocos rece, dimineața, pe stomacul gol, pentru ca organismul să absoarbă toți nutrienții pe care-i conține (complexul de B-uri, acid folic, niacină, riboflavină, electroliți și o grămadă de alte minerale și vitamine), dar și ca gustare, pentru o digestie mai rapidă și pentru un efect diuretic benefic.

Curăță și iluminează pielea

Apa de cocos poate fi aplicată direct pe piele pentru un efect incredibil de iluminare și hidratare, dar și pe zonele afectate de acnee, eczeme, puncte negre, vergeturi și celulită pentru a trata aceste probleme dermatologice. Este superb ca ser de noapte – lasă-l să acționeze cât dormi, și ȋn câteva săptămâni vei avea o față perfectă. Ah, am uitat să-ți spun că are și efect anti-aging.

Uleiul, elixirul frumuseții

Hidratează perfect sportivii

Dacă faci mișcare, dar mai ales dacă te antrenezi ȋn aer liber, este bine să bei apă de cocos pentru că hidratează organismul și previne crampele musculare la fel de bine ca o băutură specială pentru sportivi. Tenismenul John Isner bea multă apă de cocos cu o seară ȋnaintea unui antrenament dificil, iar ȋn timpul jocului, se hidratează cu apă de cocos la care adaugă sare de mare. După un meci, ȋși prepară un super-cocktail din proteină de grâu și apă de cocos.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise