Amber Heard a donat toți banii primiți de pe urma divorțului cu Johnny Depp

By  | 

Actrița și fotomodelul american Amber Heard a donat cele 7 milioane de dolari mai multor fundații caritabile.

Multe persoane erau de părere că Amber Heard s-a cuplat cu Johnny Depp doar pentru bani și faimă. Mai mult, după ce cuplul a anunțat că divorțează, gurile rele au început să spună că Heard face asta doar pentru a primi cât mai mulți bani de la Depp.

Însă Heard a decis să nu păstreze banii primiți. În schimb, ea i-a donat pe toți unor fundații caritabile care încearcă să oprească violența împotriva femeilor, dar și unui spital pentru copii.

„Nu aș putea fi mai recunoscător pentru ajutorul oferit de doamna Heard”, spune Anthony D. Romero, director executiv al American Civil Liberties Union. „Ea poate fi sigură că acest cadou va ajuta alte femei să trăiască în condiții de siguranță și-n mod liber.”

Paul S. Viviano, președinte și șef director executiv la Spitalul de Copii din Los Angeles spune: „Aș dori să-i mulțumesc lui Amber Heard pentru acest dar extraordinar. Generozitatea ei va sprijini tratamentele care vor salva viețile multor copii de la Spitalul de Copii din Los Angeles.”

Amber Heard și Johnny Depp au anunțat că divorțează la finalul lui mai 2016. Heard susține că motivul este violența domestică și a postat pe Internet câteva fotografii în care avea urme pe față. Cei doi erau căsătoriți de 15 luni.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *