Alimentele care te ajuta sa arzi mai multe calorii la sala

By  | 

Un organism sănătos se întreţine numai cu o dietă sănătoasă şi cu sport. Însă, pentru ca efortul fizic să dea randamentul maxim, este foarte important să ştim cum să ne hidratăm şi să ne energizăm corpul. Află care sunt mai jos sfaturile nutriţioniştilor.

Dacă te-ai hotărât să mergi la o sală de antrenament, primul pas a fost făcut, însa nu este suficient. Pentru a da cel mai bun randament, trebuie să înveţi să alegi corect alimentele pe care să le consumi înainte de a merge la sala şi după ce pleci de acolo.

 

Nu te duce la sală cu stomacul gol

Este o mare greşeală să te înfometezi înainte de a merge la sală, dar nici nu poţi merge la antrenament cu stomacul plin. Ideea că vei arde mai multe calorii pe stomacul gol este o mare greşeală. Dacă vrei să îţi maximizezi rezultatele exerciţiilor fizice, să ai energie şi să arzi ţesutul adipos, atunci este important să mănânci.

 

 

În cazul în care nu ştiai, mare parte din energia pe care o foloseşti în timpul exerciţiilor fizice nu vine de la ultima masa luată, ci de la carbohidraţii şi grăsimea stocate în muşchi. Asta înseamnă că trebuie să îţi asiguri mereu o alimentaţie sănătoasă, nu doar înainte de antrenament.

Descoperă pe RTV.NET ce să mănânci înainte şi după sală.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *