Alimente care te ajuta sa arati mai tanara

Vrei să arăți mai tânără? Consumă aceste alimente pentru tinerețe fără bătrânețe!

Nu e niciun secret că unele femei mint în legătură cu vârsta lor… Personal, încă nu am ajuns să apelez la această minciună (și sper că nu o voi face niciodată), dar trebuie să recunosc că îmi face mare plăcere când cineva îmi da 19-20 de ani, deși am 24.7 mituri de sănătate de care să NU ții cont

Nimănui nu îi place să îmbătrânească. Din fericire, există anumite alimente care ne permit să arătăm mai tinere decât suntem. Iată care sunt acestea:

Alimentele care sunt bogate în vitamina C îți protejează pielea împotriva radicalilor liberi și ajută pielea să producă mai mult colagen. Consumă cât mai des ardei gras, grapefruit, fructe de pădure și roșii.

Alimentele colorate sunt bogate în beta-caroten, ajutând celulele să se reînnoiască și prevenind ridurile. Încearcă spanacul, mango, varza, pepenele galben sau morcovii.

Sfaturi pentru a nu răci toamna aceasta

Știi deja că soarele poate fi foarte dăunător pentru pielea ta. Potrivit unui studiu, antioxidanții din cafea te pot ajuta în acest sens, dar încearcă să nu exagerezi cu consumul acesteia. Și ceaiul verde este bogat în antioxidanți, fiind ideal pentru persoanele care nu beau cafea.

De asemenea, și alimentele pline de vitamina E sunt importante. Consumă alune și nuci pecan în loc de gustări nesănătoase.

Să nu uităm de pește! Somonul, păstrăvul și tonul sunt tipuri de pește bogate în acizi grași Omega-3, care protejează pielea împotriva soarelui, provin apariția acneei (chiar și la adulți) și stabilizează producția de sebum.

Sfaturi de la vedete pentru o alimentație sănătoasă

Nu în ultimul rând, bea mai multă apă! Acest lichid minune este o adevărată comoară pentru sănătate și te va face să arăți mai tânără.

COSMO tip: Profită din plin de fructele și legumele de sezon și, pe cât posibil, cumpără-le de la țărani, nu din supermarket!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise