Alimente care îți scad pofta de mâncare

Vrei să dai jos câteva kilograme? Află care sunt alimentele cu un conținut mic de calorii, dar care te satură mai repede decât restul.

Multe femei care încearcă să slăbească știu că ar trebui să consume mai puțină mâncare, dar le e foame constant. Acest lucru se întâmplă pentru că nu consumi mâncarea potrivită. COSMO ți-a pregătit o listă de alimente care sunt perfecte pentru diete – au un conținut mic de calorii și te satură mai repede.

Alimente care îți scad pofta de mâncare

Migdalele scad pofta de mâncare și au numeroase beneficii pentru sănătate. Ele previn anemia, îmbunătățesc memoria, îmbunătățesc aspectul pielii, al părului și al unghiilor, te scapă de stres și te calmează.

http://localhost/cosmo/wp-content/uploads/2013/12/11/ghimbir-1.png

Ghimbirul este un alt aliment recomandat în dietele de slăbire. El te satură repede și îți îmbunătățește digestia și poate fi folosit în diferite preparate culinare, de la smoothie la fripturi.

Merele te ajută să slăbești și te energizează în același timp. De asemenea, îți îmbunătățesc digestia și mențin sănătatea inimii.

Somonul este cel mai sănătos tip de carne și este ideal dacă vrei să slăbești. De asemenea, îmbunătățește starea de spirit, îmbunătățește memoria și menține sănătatea inimii.

Ciocolata neagră (cea care conține cel puțin 70% cacao) are un gust mai amar, care îți satisface pofta de dulce, dar îți scade apetitul.

avocado

Avocado trebuie consumat cu moderație, dar asta nu este o problemă, pentru că oricum te satură foarte repede. În plus, îmbunătățește digestia și menține sănătatea inimii.

Cafeaua nu doar că te energizează, dar îți și scade pofta de mâncare. Bineînțeles, dacă vrei să slăbești îți recomandăm să nu adaugi și zahăr sau diferite siropuri.

Tu cât de des consumi aceste alimente?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.