Ai petrecut azi-noapte? Se vede pe fața ta

Cele două pahare cu prietenii s-au făcut… cinci? Sau ai petrecut până în zori la Aniversarea Cosmo 16 ani? Pune în aplicare trucurile makeup-artistului Sarah Appleby și nimeni nu-și va da seama!

„Prefă-te” radioasă cu pudra iluminatoare
Săritul peste somn încetinește reînoirea celulară – iată motivul pentru care te trezești cu fața șifonată. Aplică pudra pe culmile pomeților și pe puntea nasului (planurile înalte ale feței, care reflectă cea mai mare parte a luminii.

pudra
Avon Glow pudră compactă, 29,99 lei

Optează pentru un corector iluminator
Minerale precum mica sînt uimitoare, așternînd lumina pe zonele cele mai umbrite ale ochilor, fără să capete un aspect spongios. Aplică cinci puncte de corector, pornind din colțurile interne către cozile sprâncenelor, apoi întinde-le uniform în sus, către conturul inferior al ochiului.

anticearcan
Clarins Instant Concealer Anticernes defatiguant, 118 lei

Pune fondul de ten la rece
Cremele BB și CC – sau cremele nuanțatoare cu super-puteri – sînt ca o intervenție divină pe tenul marcat de nesomn. Pune una în frigider pentru 10 minute (su încearcă o formulă răcoritoare), pentru a-ți hidrata, uniformiza și calma fața.

fond de ten
Lancome Teint Miracle Natural light creator, 100 lei

Alege bej în loc de negru
Creionul închis nu face decît să evidențieze și mai tare cearcănele. În schimb, îți poți contura pleoapele interne cu un creion bej. Va fi ca un fel de corector pentru pleoapele interne, camuflând orice urmă de roșeață.

Sephora Contour eye pencil waterproof, 43 lei
Sephora Contour eye pencil waterproof, 43 lei

Folosește mascara cu tentă bleu
Există negru – dar și negru-albăstrui, o variantă optimă pentru a amplifica albul ochilor. Definește genele superioare în formă de evantai, pentru a obține un efect de deschidere a privirii.

Dior Diorshow Overcurl iconic mascara, Over blue, 158 lei
Dior Diorshow Overcurl iconic mascara, Over blue, 158 lei

Asortează blush-ul la ruj
Aplică un blush-gel roz în obraji, apoi conturează-ți buzele cu un creion de aceeași culoare. Nuanțele complementare luminează instantaneu fața.

Bourjois Color tonic Crayon lipstick, 42 lei;  Chanel Le Blush Creme de Chanel, Affinite, 183,08 lei
Bourjois Color tonic Crayon lipstick, 42 lei;
Chanel Le Blush Creme de Chanel, Affinite, 183,08 lei
Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise