Ai fata umflata? Mananca asta!

Ne trezim cu faţa sau chiar cu ȋntregul corp umflate ȋn mai multe dimineţi decât am vrea să recunoaştem şi sperăm ca până la ora la care trebuie să dăm ochii cu lumea, nu vom mai arăta precum nişte baloane ciudate.

Din păcate, de multe ori, un ceai diuretic nu are un efect spectaculos şi suntem nevoite să ne ascundem abdomenul devenit peste noapte “burtică” ȋn tricouri largi, ȋn timp ce ne folosim de mai mult blush pentru a desena nişte pomeţi care doar ieri se aflau la locul lor.
Dacă nu vrei să mai treci printr-o asemenea experienţă din nou, ȋţi propunem să urmezi dieta Cosmo anti-dezumflare.Renunţă la gluten şi lactate
Cel mai probabil, adori pâinea cu unt şi laptele cu cacao sau cafea, dar dacă ȋţi este atât de greu să renunţi, ȋncearcă măcar să reduce drastic din cantitatea de lactate şi produse cu gluten (adică grâu) şi vei vedea că dimineţile ȋn care te vei trezi cu faţa precum un balon vor fi mai rare.

Ulei de cocos
Dacă ai probleme de constipaţie sau de digestie, mănâncă dimineaţa, pe stomacul gol, o linguriţă de ulei de cocos şi nu vei mai suferi. Ȋn afară de faptul că hidratează ȋntregul organism, uleiul de cocos are proprietăţi diuretice şi de accelerare a digestiei, de aceea va deveni cel mai bun remediu ȋn zilele cu probleme.

Macrou sau sardine
Ideea este că trebuie să introduci ȋn dieta ta alimente care conţin complexul Omega (3,6 şi 9), care te va ajuta să accelerezi metabolismul, să fii mai hidratată din interior, ȋmbunătăţind aspectul pielii, şi ajutându-te să fii protejată de razele UV.

Clorofilă, vă rog!
Serveşte sucuri verzi şi frunze, fie că alegi să te ȋnfrupţi zilnic din spanac, creşti grâu verde pe balcon sau cumperi germeni de la supermarket. Ce să mai, ai nevoie de clorofilă ȋn dieta ta pentru a arăta trăsnet.

Clorofila din aceste plante funcţionează ca un puternic antioxidant ȋn interiorul organismului, eliminând toxine şi mercurul ȋn timp ce-ţi hrăneşte pielea cu tot ce-i trebuie pentru a arăta tânără şi strălucitoare.

Trucuri de frumusete din toata lumea

Solutii de frumusete cand esti in criza de timp

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise