Afla ce calitati iti lipsesc in functie de cifra numelui

CALCULEAZA-TI AICI CIFRA NUMELUI!

1

Nativilor le lipseste originalitatea. Au nevoie sa invete sa se impuna in fata celorlalti, sa isi cultive initiativa, dorinta de a invinge, increderea in sine, capacitatea de a conduce, ambitia, puterea de vointa si fermitatea.2

Persoanelor respective le lipseste sensibilitatea. Au nevoie sa invete sa coopereze cu ceilalti, sa lucreze in echipa, sa respecte instructiunile si sa dea dovada de prietenie, bunatate si respect fata de sentimentele celor de langa ei.

3

In acest caz le lipseste creativitatea. Au nevoie sa-si cultive o perspectiva mai putin severa asupra vietii, simtul umorului si bucuria de a trai. Trebuie sa invete sa fie prietenoase, optimiste si sociabile si sa isi foloseasca din plin imaginatia.

4

Celor vizati le lipseste rabdarea. Au nevoie sa isi dezvolte simtul practic, stabilitatea, tenacitatea, atentia la detaliu, capacitatea de a munci sustinut timp indelungat, o perspectiva constructiva asupra vietii si o anumita doza de autodisciplina.

5

Persoanelor respective le lipseste capacitatea de a se adapta rapid situatiilor noi si neprevazute. Au nevoie sa isi dezvolte aceasta calitate, dar si sa invete sa nu se teama de progres, sa fie deschise noului, sa comunice cu cei de langa ele si sa dea dovada de entuziasm, sa ii motiveze pe cei din jur si sa fie ceva mai cutezatoare.

6

Nativilor le lipseste simtul de raspundere. Au nevoie sa isi cultive o viziune mai echilibrata asupra vietii, sa invete sa aprecieze frumosul si artele. Trebuie sa isi dezvolte atat creativitatea, simtul onoarei si aptitudinea de a armoniza diversele aspecte divergente ale existentei, cat si aptitudinile didactice.

7

Persoanele vizate sunt incapabile sa isi analizeze propriul comportament. In consecinta, au nevoie sa isi cultive luciditatea, sa invete sa nu se mai teama de singuratate, sa dobandeasca incredere in fortele proprii. De asemenea, trebuie sa invete sa se foloseasca de intuitie si de analiza minutioasa a situatiilor cu care se confrunta, sa invete din propriile experiente, dezvoltandu-si forta interioara.

8

Persoanele respective nu sunt inzestrate pentru domeniul financiar. De aceea, au nevoie sa isi cultive eficacitatea si seriozitatea in munca, talentele organizatorice, dar si sa isi fixeze obiective realiste, sa ii ajute pe cei aflati in nevoie si sa isi dezvolte forta fizica, sa fie independenti, folosindu-se cu intelepciune de putere, atunci cand o au.

9

Celor vizati le lipseste generozitatea. Au nevoie sa isi cultive idealuri inalte, porniri umanitare, mila, liberalismul si toleranta, sa isi valorifice creativitatea si sa invete sa nu se teama de romantism si de dramatism in viata, sa invete cum sa iubeasca fara sa astepte vreo recompensa.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.