Adevărul despre somnul de frumusețe

Se spune că în pat trebuie să faci două lucruri: să dormi și… sex. Ei bine, mai e ceva! Somnul de frumusețe va avea un dublu-efect asupra înfățișării tale dacă, înainte de a te lăsa furată de Moș Ene, vei pune „la treabă” câteva zone esențiale, astfel încât să te trezești mai frumoasă decât te-ai culcat.

Nu te sfii să porți parfum în pat chiar dacă împarți așternutul – îți garantăm că iubitului tău îi va rămâne întipărit în memoria olfactivă pentru totdeauna!

 

Glumea despre orice, dar somnul era sfânt! Secretul ei: o mască pentru dormit!
Glumea despre orice, dar somnul era sfânt! Secretul ei: o mască pentru dormit!

Pasiunea lui Marilyn Monroe pentru parfumul Chanel No.5 – primul parfum semnat Coco Chanel – nu era un secret. În 1953, diva a pozat goală în patul său, pentru Modern Screen, și în fiecare imagine, sticla de parfum era vizibilă lângă pat. Apoi, ne amintim prea bine citate precum cel ce însoțește fotografia din dreapta… Aceste momente legendare (și sunt extrem de multe) au fost expuse în cadrul expoziției No.5 Culture Chanel, din Palatul Tokyo din Paris!

http://localhost/cosmo/wp-content/uploads/2014/06/14/chanel-no5-eau-premiere.jpg

                                  „Ce porți în pat? „Chanel No. 5…”

 

 

Ochi odihniți. O cremă pentru zona ochilor, care le face pe toate – de la hidratare și până la atenuarea ridurilor, e secretul ochilor odihniți în zori.

Givenchy Hydra Sparkling Eye Gel, 223lei
Givenchy Hydra Sparkling Eye Gel, 223lei

 

Ten revitalizat. Temperatura pielii crește în mod natural pe timpul nopții, creând o textură uscată; aplică o mască hidratantă, apoi o cremă de noapte calmantă, hrănitoare și regeneratoare.

somnul de frumusetePăr reinventat

Uleiul multi-funcțional este ideal în prevenirea uscării vârfurilor părului. Aplică-l peste noapte – se absoarbe rapid și nu lasă urme pe pernă.

Kerastase_ELIXIR ULTIME_Ulei x 2Unghii sănătoase

Pentru ca dimineață să te trezești „ca nouă”, nu-ți neglija cuticulele – aplică din belșug un unguent cu gălbenele sau unt de shea.

 

MIT:

„Dacă dormi cu faţa în perne sigur vor apărea riduri.”

ADEVĂRAT. De fapt, vor apărea oricum! Însă somnul de frumuseţe (ce ironie, nu?) agravează puţin situaţia! Presiunea exercitată de pernă asupra pielii – dormind mereu pe aceeaşi parte -, este responsabilă de apariţia crestăturilor permanente. Fă tot posibilul să dormi pe spate sau – dacă nu poţi -, procură-ţi feţe de pernă din mătase / satin, care nu-ţi agresează pielea atît de puternic. Pe de altă parte, indiferent care ar fi poziţia în care dormi, trebuie să bifezi cel puţin opt ore de somn; e de preferat varianta urmelor lăsate de pernă pe faţă decît să nu te odihneştii, pentru că pielea se reînoieşte de una singură pe timpul nopţii. În plus, probabil că ai observat faptul că acele crestături sînt mai pronunţate atunci cînd eşti foarte obosită.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.