Acum poti locui in apartamentul lui Marilyn Monroe!

Apartamentul de lux al lui Marilyn Monroe din New York a apărut pe piața imobiliară și poate fi închiriat.

Unele persoane fac rost de autografe. Altele cumpără de pe ebay obiecte folosite ale vedetelor. Altele idolatrizează atât de mult anumiți actori sau cântăreți încât trec prin operații estetice pentru a arăta ca ei (un pic cam extrem, cred eu, dar hei, e fața ta, nu a mea!). Dar ce-ai spune dacă ai putea locui chiar în casa vedetei tale favorite? Ei bine, dacă aceasta este Marilyn Monroe, acum o poți face. Dacă ai 27,500, bineînțeles. Lunar.10 citate inspiraționale de la Marilyn Monroe

De curând, pe piața imobiliară americană a apărut un apartament de lux deosebit. Situat în Upper East Side din News York, acesta are aproximativ 3,535 de metri pătrați, 4 dormitoare și 4 băi, o imensă scară din marmură, vitralii renumite, camere impunătoare, șemineu, tavane înalte superb decorate, un duș cu aburi, jacuzzi, iar o parte din el este mobilat. Te poți bucura și de o cafea pe terasă, dimineața, sau poți organiza petreceri în propria grădină. Dar nu asta e interesant la el, ci persoanele care au locuit aici, printre care și Betty Davis, Irving Berlin, Milton Greene sau Marilyn Monroe.

Marilyn Monroe, una dintre cele mai cunoscute dive ale secolului al XX-lea, numea acest apartament „sanctuarul ei” și locuia aici de fiecare dată când pleca din orașul său natal, Los Angeles, spre New York.

Proprietatea, care se află foarte aproape de Central Park, într-o zonă plină de magazine de lux, restaurante și spații culturale, poate fi închiriată cu 27,500 de dolari pe lună.

Tu în casa cărei vedete ți-ar plăcea să locuiești? Ai face un efort pentru a-ți permite asta din punct de vedere financiar?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise