6 actori care au urât serialele în care au jucat

Nu toți actorii sunt fani ai serialelor în care joacă. Iată 6 dintre aceștia, cărora nu le e teamă să vorbească sincer despre cariera lor.

Surprinzător de mulți actori nu sunt deloc mândri de filmele sau serialele în care joacă, iar unii dintre aceștia vorbesc deschis despre acest lucru.

5 actori care au urât serialele în care au jucat

Charlie Sheen și Angus Jones, „Two and a Half Men”

După ce a fost concediat, Charlie Sheen nu a avut prea multe cuvinte bune de spus despre serial. El l-a numit „imatur” și „stupid”, iar despre producători a spus că sunt niște „gândaci”. La scurt timp după, Jones a spus că serialul este „o mizerie” și a încurajat fanii să nu îl mai urmărească. El și-a cerut scuze și a continuat să joace în serial până când acesta s-a terminat.

Chase Crawford și Penn Badgley, „Gossip Girl”

În urmă cu câțiva ani, Crawford a spus: „Mă duc să-mi caut demnitatea. Demnitatea mea e undeva pe platou. Cred că s-a întâmplat prin sezonul al doilea. În sezonul al treilea, demnitatea mea deja dispăruse.” Cât despre Badgley, într-un interviu în care promova filmul „Greetings From Tim Buckley”, a spus: „Să fii mândru de ceva e un sentiment frumos – e un sentiment nou. Pot umbla mai mândru când nu trebuie să îmi cer constant scuze pentru munca pe care am făcut-o în trecut.”

Billy Ray Cyrus, „Hannah Montana”

„Serialul ăla nenorocit mi-a distrus familia”, spunea Cyrus în 2011 despre „Hannan Montana”. „Aș lua totul înapoi într-o secundă. Pentru ca toată familia să fie ok, să fie fericită și normală… ar fi fantastic.” În acel moment, Cyrus abia se despărțise de soția sa și susținea că nu mai vorbește cu Miley. Din fericire, cei doi se înțeleg din nou bine acum.

Mandy Patinkin, „Criminal Minds”

Patinkin a lăsat baltă serialul după două sezoane. „Credeam că va fi ceva mult mai diferit”, spune el. „Nu m-am gândit niciodată că vor viola și omorî toate acele femei în fiecare seară, săptămână după săptămână, an după an. A fost foarte distructiv pentru sufletul și personalitatea mea.” El adaugă că rolul în acest serial a reprezentat „cea mai mare greșeală publică pe care am făcut-o.” Ouch!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.