Activități pentru Ora Pământului 2019

Pe 30 martie, între 20:30 și 21:30, va avea loc Ora Pământului, când este recomandat să stingem luminile, televizoarele, computerele și altele asemenea. Iată ce poți face în această oră pentru a nu te plictisi.

Ora Pământului este în prezent cel mai mare eveniment de mediu din istorie. Evenimentul este unul foarte important: „nu se vrea a fi un exerciţiu pentru recuderea consumului de energie şi carbon, ci este o acţiune simbolică”, spun organizatorii.

„Earth Hour este o iniţiativă de a în încuraja persoane fizice, companii şi guverne din întreaga lume să ia responsabilitatea pentru amprenta lor ecologică şi să se angajeze într-un dialog şi schimb de resurse care ofera solutii reale pentru problemele noastre de mediu.” Mai multe informații despre Ora Pământului găsești în acest articol.

Fiind obișnuiți să folosim electricitatea și tehnologia aproape non stop, poate fi dificil să găsim ceva de făcut în această oră, dar COSMO îți vine în ajutor cu câteva sugestii:

Cum sa ai un stil de viata eco

Ieși la o plimbare

Cu siguranță nici tu nu faci suficientă mișcare, deci ce-ai spune să ieși la o plimbare de o oră printr-un parc sau oriunde? Te poți plimba pe jos sau poți alege bicicleta sau rolele, dacă vremea îți permite. Plimbă-te, admiră natura, deconectează-te!

Meditează

Meditația are numeroase beneficii, iar dacă ți se pare că nu găsești niciodată un moment potrivit pentru a medita, aceasta este ocazia perfectă!

Ghid de meditatie pentru incepatori

Trage un pui de somn

Așa cum am scris și în acest articol, un pui de somn poate face minuni pentru sănătatea ta fizică și mentală.

Petrece o seară romantică alături de partenerul tău

În loc să te uiți cu iubitul la un film, ai putea aprinde niște lumânări parfumate, să vorbiți câte-n lună și-n stele, să luați o cină romantică, să faceți dragoste.

Vei stinge şi tu lumina sâmbătă alături de noi?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.